Quantcast
Jump to content

JAK1985

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About JAK1985

  • Rank
    Occasional Poster
  • Birthday 09/01/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. JAK1985

    JAK1985

  2. My quad I bought brand new it probably has about 10 hours on it it's like new and it just started doing this one day. I did the same thing brought it to the dealer they cleaned the carb did not work they wanted to check the valves but I wouldn't let them, I know it's nothing to do with the motor or the carb. If I were you I would hold out on the new carb, they are very expensive. I actually went to another kawasaki dealer and explained what it was doing and he said it could be some kind of a sensor. But I haven't tried it, just tired of wasting my money and nothing working. But if you figure anything out please let me know.
  3. Nope I never fixed it. I tried the belt reset and it did nothing. I really don't think it's the carb, I think it's electrical.
  4. I don't really want to get the universal mount. Would you know if either of these two numbers from warn would work for my 91, 37840, 37839
  5. Does anybody know where I can buy a plow mount for my 91 big bear 350? I tried motosport, and motorcyclesuperstore they both have one but it's unavailable, all the other sites I tried including ebay don't have one for that year.
  6. I don't know it's not letting me upload it to youtube either. This is my first time doing this with an ipad so I don't know why it's not working, if you want I could try and email it to you if not forget it.
  7. I did that and when I try to upload it it says invalid file. I made the video with my ipad I don't know if it matters?
  8. Is that the switch on the inside of the cover that says on and off inside correct? Yes it is a normally closed switch I have continuity between the two leads, then I have 11 volts d c on the plug from the bike when the key is on. The dealer said it is a sensor that is telling the quad that the belt is worn or no good, and it is cutting the quad out. Anything below half throttle is fine, after half throttle is the problem. The dealer said it is one of two sensors but they also said its crazy to change both of them because they are very expensive. I have a video of what it's doing but I am new to these forums and don't know how to post it, if someone can walk me through posting it I would appreciate it or I can email it to you.
  9. I have not done that yet. So if I have continuity between the two leads the switch is good, and if I don't have continuity is the switch bad? Do you check it with the key on or off? Thanks
  10. I have not done that yet. So if I have continuity between the two leads the switch is good, and if I don't have continuity is the switch bad? Do you check it with the key on or off? Thanks
  11. I have a 09 prairie 360 it's like brand new I only use it for work around the house and plowing. I drain the carb after every time I ride it, it's not a carb issue. When I go full throttle it feels like a rev limiter is kicking in, just like when I go in reverse without the override. I asked the dealer and they told me it to do a belt reset and check the belt. I did the belt reset and the belt is fine. At one point it went away for a couple of months and then it came back. The dealer said it might some kind of a sensor for the belt. Any ideas

×
×
  • Create New...