Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Anyone know how many links in the drive chain to the front wheel drives on the 1995 sport 400 2 stroke if it makes a difference. thanks in advance freight:GEEK:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By John Victor
      My father-in-law gave my boy a 1999 350 Big Bear. It's been sitting in a barn for a bunch of years. It runs great! My boy has been riding a couple weeks now and it has developed a squeal coming from the front end when you get off the gas at speed. No noise during acceleration. At first I thought brakes. I took it for a ride and I don't think it is the brakes. I feel it is the front prop shaft U-joints, front differential or one/both axles. I pulled the fill plug on the differential and I can't find anywhere how much gear oil should be in there. My gut says up to the fill opening. It doesn't have a manual. It's wet in there, just don't see any gear oil.

      #1 Should I fill the differential with gear oil up to the fill opening?

      #2 How do I check or know if the u-joints are bad? That looks like a "Big Bear" of a job if they don't need to be replaced.

      #3 What else could it be? I don't think it is the front bearings. I jacked the front wheels off ground and no play in the right wheel. Very little play in the left wheel, looks like the lower control bushing is where that play is coming from. The rubber CV boots look original but all still intact. Wheels spin easily without any noise.

      Thanks for any help!
    • By Randy1951
      Quad starts fine and revs fine in my back yard. On a test ride it falters badly. No power. I have cleaned and rebuilt the carb, cleaned the fuel tank, installed new fuel filter, changed fuel line and cleaned the air filter. Any help would be appreciated.
    • By Jeremy Morris
      If you're getting that pesky leaky seal on the pinion of your front differential and the pinion has allot of play, polaris won't sell the bushing needed to repair it properly without having to shell out big bucks for the complete ring and pinion kit. 
      I have a kit with an upgraded bushing, Japanese made bearing and USmade seal
      50 shipped in the US and 55 to Canada

    • By Ed Zeppeli
      Hi,
      Oddly I'm having  a hard time ordering front brake shoes for my '98. 
      I'd appreciate recommendations on decent, widely available shoes if possible. Ideally available in Canada on short notice.
       
      Thanks much,
       
      Warren
  • Similar Tagged Content

    • By Billie
      :confused:need a repair manual or help in what to look for thank you Bill
      for you muddober to make clear to you the neutral light and the gear light
      do not light up win shifting fuses are good Iuse my CAt for hunting im dissable the atv is my leag s thank you
    • By kiwisteve
      Hi Folks
      MY Ltf 400 has power and electric start turns motor over, but wont start...
      seems no spark
      im told stalled in paddock and wont start again
      any suggestions please
    • By izzydum1
      Any ideas on what would make a coil not fire? She was running fine, then began slow start. Now wont start at all.
    • By Weldingrod47
      Trying to change front wheel bearings. I removed the cotter pin and castle nut. Hub won't budge. Is there an additional retaining clip? Seems to be one of those push on type that barbs on the thread of the spindle. How do I remove it?
    • By cbbubby78
      can someone tell me what could be the problem if the electric start doesn't turn the motor over but sparkplug fires like crazy but the pull rope turns the motor but no fire on spark plug. thanks for any advice in advance . cbbubby78
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...