Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

85 polaris trailboss 250 firing trouble


jefafa123
 Share

Recommended Posts

so I seem to have some trouble getting my old 85 trail boss to put out a spark. when I first got it it fired just fine but had no compression. After I rebuilt the top end and tried to start it there was no spark so I got on the internet and ordered a used coil that came off of the same bike and it worked and ran good for about two weeks. When I really got the engine going good it would lose power and start to bog down but would quickly recover after a few seconds. Then one day it wouldn't starts and I found that it was not firing at all. Now I`ve put a brand new coil and there is still no spark. Everyone I know seems to think its the cdi box. However when I search on the internet everything points to the stator. Is there a way of testing either one?

Link to comment
Share on other sites

Dream Car Giveaway

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...