Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

warkcol

2015 Polaris Sportsman Touring XP drivetrain noise

Recommended Posts

I am having an issue where it sounds like the gears are slipping if I hit the throttle really hard and also after letting off when the engine brake is applied. Also, the drive train that goes to the front also rides again the gear shift box. I will attach pictures and a video here shortly.

Thanks in advance!

[ame]

[/ame]

https://postimg.org/image/cdlu6fza9/

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Twilight228
      Good Morning All!,
      After a significant amount of reading and tinkering, I'm stumped.  We have a pair of Arctic Cat DVX 90s (4-stroke), and one of them runs very rich at wide open throttle.  I've cleaned the carb (which was installed new  last year), verified the main jet (80) to be per the original spec, installed a new air filter, tried a hotter spark plug (CR6HSA), and adjusted the valves (tightened a modest 0.0005" but improved starting).  The hotter spark plug may have help just a bit, but not appreciably.
      Just for fun, I swapped the CDI between machines, and that didn't help either.
      Fouling plugs very quickly, but not to the point the machine will not run or start.  [black instantly]
      Logically, I assume I'm revving out, but the other machine doesn't "stumble/blubber" anything like this one.
      Should I try a smaller main jet?
      Any ideas you guys may have would be much appreciated.
      Thanks in advance everyone.
    • By ezduzit
      So my quad will start and run pull start, i installed new battery, solenoid, ignition. the problem is
      1 the starter will try but not start. the quad. 
      2 when running i cannot shut it down with either the switch or the ignition i shut it down by allowing the fuel to run out.
      3 no lights come on headlights or brake lights
      when i turn the ignition on my neutral light works as well as the reverse indicator.
      any suggestions greatly appreciated.
    • By MarkinAR
      And the new 300FW is already wounded. Something got in a bind and blew the whole chunk of case out around the primary drive gear at the back of the motor. In the pic you can see the crack along the top...there is a big chunk missing from the bottom. And it won't roll....but the front and rear diffs both seem fine. Unfortunate. This looks to be a bit of a project. Still feels like it will shift through gears so i'm wondering if the ring and pinion just jumped a bit and blew something to pieces.  I have a parts bike.  But will this require the case to be split and transmission completely disassembled?  I assume you can't just slide the broken primary drive out and slide the replacement in?
       

    • By mrfartsalot
      I have a 2001 suzuki quadmaster 500 4x4 that has a rev limiter when it is in any gear other than neutral, i have already fixed a bunch of stuff on it and would love to just bypass it if anyone knows how. Thanks for any help.
      video-1583184277.mp4
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...