Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts





Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Tahj
      Do I need to remove the balancer driven gear to remove the timing chain.
      If so, how?
      Thanks

    • By Stacy Hanks
      I have  2000 Yamaha bear tracker 250 - igniton relay and starter relay both were replaced also the neutral switch indicator was replaced-- bike will not show light on for neutral or start when button is pushed
       
    • By Tahj
      I am looking to see why my 2005 Grizzly  660 won't crank. I have set the valves but suspect a loose timing chain.
      When working to remove the valve cover I found a "cap tensioner case" - parts #25  - #299 on Babbitts site.
      The  cover seems to bridge the valve cover and the cylinder head. What the hell is it and what surprises will I  find if I remove it?
      Uncharted territory for me.
    • By David Cameron
      The small waterline insert for the hose that goes from the water pump cover to the thermostat housing has corroded off. I only need the insert on top and behind the thermostat housing that the hose goes over and can't find just the insert. It looks like it may be pressed in. I've have been told the entire motor housing needs to be replaced. The pic with the red line indicates where the hose and insert would be and the insert looks like the pic of the water pump  Any ideas would be really appreciated.
       
       



    • By mmmPUDDIN
      I've had this machine for 2ish years, has ran great up until winter. Sometime during then, I managed to break the exhaust right before the muffler. The summer before it had a hard time idling, but we fixed it by cleaning the carb, and messing with idle. Near the end of last year, the only way for it to fire was the have full choke, and full throttle, and the engine bogged down and you had to keep on throttle for 25mins. Over winter, the throttle had dislocated, and I got it back in place. We got it running, and all was good. Spring came along, and now it doesn't start at all. A fluid is coming out of the exhaust, and I'm told it could be water from over winter. I checked the airbox, and the air filter isn't for this quad, it also is barely sucking air. There appears to be little to no compression, based on this. I'm pretty sure the engine is flooded, as the spark plug produces a spark, but is oxidized. I don't know how the previous owner treated it, or when it's last oil change was. A bolt on the engine has either oil or gas seeping through it,abd was loose. I tightened it and it consisted. The engine is basically positioned in the rear, and it needs a good clean, I don't have a pressure washer, so I can get the built on dirt off. any recommendations on how to get the beast started again?
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...