Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Travo

1992 Suzuki LT 250 4wd carb hose routing

Recommended Posts

 

Can anyone help with routing the hoses on a lt250 carb hose routing? Manual doesn't really specify much, and pictures are lacking in it

Sent from my XT1585 using Tapatalk

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


It's a 1992 Lt 250 4wd. I believe it's a mikuni 34 flat side. Just looking to find where exactly the hoses go.

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Travo, I moved you topic to the Suzuki Forum and edited your title to include what you added in your second post. I'm not familiar with that setup, but hopefully someone in the community can lend a hand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Travo, I moved you topic to the Suzuki Forum and edited your title to include what you added in your second post. I'm not familiar with that setup, but hopefully someone in the community can lend a hand.

Hey thanks!

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Sonders
      It appears that the Service Manual thread at top of forum is dead as all the links no longer work.  I'm actually looking for service manual for a 2000 KVF300 Prairie that I just picked up.  Does anybody have link to one that they can share, or know where I can find one?  Thanks in advance for any help.
    • By Jon Emrich
      Does anybody out there have a link to the PDF manual download for a 1988 Suzuki Quadrunner LTD 4 x 4? If not does anybody have this on digital file they could possibly email to me or guide me in any direction to where I don't have to buy it? Thank you very much everybody in advance! Have a great day!
    • By Jun Dela Merced
      NEW HERE IM NEEDING SERVICE MANUAL FOR 2014 CAN AM OUTLANDER XMR 1000
       

    • By colin james
      View File 1996-2000 Polaris Sportsman 335/500 Service Manual
      This is the factory service manual for the polaris sportsman 335 & 500.
      You can download the section you need  or download all of the chapters for the complete manual 
      Submitter colin james Submitted 10/19/2018 Category Polaris ATV  
    • By orvilleortiz538
      250cc water cooled engine manual http://cloud.tapatalk.com/s/5daf2715c00b0/250cc%20zongshen%20engine%20manual.pdf
       
      Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk
       
       
  • Similar Tagged Content

    • By mrfartsalot
      i have a 2001 suzuki quadmaster 500 4x4 that the primary cvt clutch is rusted on any ideas on how to get it off i want to try to reuse it if possible.
    • By oxidized_black
      tag : zukifreak
       
       
       
    • By Paul Maple
      I have a 1999 Sportsman  500, it was running fine, than started to lose power in the winter, I adjusted the idle screw and away I went, than a few weeks ago it died, I have found that i am flooding the engine, compression was at 70PSI and due to the compression release mech. i assume i am good as it compared to the same PSI on a 2000 sportsman 500 i have. i cannot start the atv unless i go full throttle and it starts an runs for about 30 sec than dies, again it is flooded. i ordered a new carb off ebay as i could get one for around $40. put that in same issue, i have checked the timing, (good), valves out of adjustment i adjusted to .006 still same issue, i have found the exhaust lobe and rocker arm to have some wear, i have ordered new ones, but am looking for any other input in this area as well. would the exhaust cam and rocker arm cause the engine to flood? i have used a bore scope and the piston liner has good cross hatching still? any input would be great.
    • By Jason Magnone
      As stated above working on a 1999 Suzuki LT-F160. I think I’m having trouble with the carburetor. I keep fouling spark plugs. Full disclosure, I did make a poor attempt to “rebuild” the carb (that’s why I think that’s the issue). No idea if the new parts are at the correct “settings” (gaps and such) I believe the starting point is 1.5 turns from bottom out on the adjustment screw (is there another adjustment I don’t know of?).  Doesn’t feel like I’m getting gas drawn through the carb (clogged jet maybe?), the plug isn’t wet at all (assuming why they’re fouling?) Not a great deal of experience working on carbs and not having much luck on finding a lot of info on the 160’s.
      1st- by chance can I swap out the original carb (13200-02C03) for an LT 250 model (think the HA01050). They’re only about $30 apposed to $200. That would at least narrow down if it’s a wiring problem or carb issue.
      2nd - The wiring has been minipulated at least a dozen times (before I acquired it, my cousin got it from a buddy kind of thing). Hopefully don’t have to dig into this too much as it’s currently a bit if a mess. 
      I was told it ran last year... 
      Any imput would be greatly appreciated
    • By Tubecatgs
      A friend of mine has this Bayou 220 that started running bad and parked it a few years ago. I foolishly volunteered to take a look at it. I noticed right away the choke plunger on the carb was broken and probably the reason it was running bad but now the old gas was evaporated and like turpentine. Before i even tried to start it, i drained/ thoroughly washed the tank out, new fuel filter, new fuel lines. Blew air through the petcock etc. Changed the oil and filter and air filter and new choke plunger and cable. I disassembled the carb and rebuilt it with a kit. I cleaned the main jet with solvent and poked a wire through it to make sure it is clean.. the engine now fires right up with the choke on and dies when i take the choke off. I adjusted the air/fuel screw to about 1.5 turns out and the idle screw about 2.5 turns out. The rubber boot between the carb and head does not have any cracks in it so I don't think it is leaking air. I originally had the clip on the needle on the second from the top ring... when i moved it all the way to the bottom it starts, runs and idles really fast and will idle eeally high with the choke off but if i adjust the throttle cable and/or idle screw to a slower idle it will sometimes stall but the idle will go up and down every few seconds and when you give it gas there is a hesitation... i tried moving the clip down to rhe second from bottom and same problem... i replaced all the parts in the pic to the top right. However, there appears to be a small o ring, washer and spring left over from the kit... i did not see these get removed..... a) any idea if where these extra parts go and if i need them and b) any other ideas on why i cant get it to idle right or carb adjustment ideas?
      Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...