Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

motorblaster

1994 suzuki 250 quard runner not getting gas

Recommended Posts

hey i got a 1994 suzuki 250 quard runner 4x4 i rebuilt the carb on it as it was not running right shut off the gas and when i put it all back together i turned on the gas and nothing comes out any of the lines there is no prime on the gas shut off just gas on off and reserve gas came out the two  main line before i turned it off i looked over everything and cant seem to fined why gas wont come out i know it takes the gas when its running but will never run if cant get gas to even come out the lines any help would be good thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites


If you disconnect fuel line from the carb, are you getting gas out of the line?

* Topic moved to Suzuki forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

no gas does not come out the lines when i take them off the carb at all gas did come out before i shut off the gas and rebuilt the carb now nothing comes out the lines 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By jimybud
      Below is a quote from a response to similar question from yesterday: 
      "Easiest thing to check is trash in the main jet.  if it idles fine, then the idle circuit and low speed jet is clear.  if it bogs off idle that's when it's transitioning to the main jet." 
      I will go ahead and open up the carb and check the main jet, but please respond to this post as if the main jet is squeaky clean.
      Below is my post:
      Only starts and runs on Full chock. 
      Does not matter what position I have my "mixture" screw.   Tried it at zero, 1 turn, 2 turn, up to five turns.  Spent a few hours confirming that the position of the mixture screw does not resolve issue.
      Runs great at idle and if I slowly engage throttle, it will rev up as expected.  But, quick rev up or when I am trying to drive it, it spits and sputters and looses power.
      I also use a propane bottle and did not find any obvious leaks, and the vacuum port is hooked to fuel peacock and I also made sure to simply block the port with my finger to see if that would resolve the issue.
      New Carb (after market), New Coil, Fresh Gas.  No leaks at manifold boot, hot battery.  Good gas flow.    Runs too good to be a valve issue, or cylinder, great compression.
      I can move the choke out a tiny bit, and it will still run, but will still bog down when I try to power it up.
      I also have a 250 trail boss Polaris that I require to run at full choke, but it has power at all throttle potions.
      I suspect it is running rich as the choke is on, but will not run with it off.
      Any details would be appreciated.
    • By donerightautomotive84
      Ok so 2000 sportsman new.caltric carb new fuel pump new jug and piston new cdi and coil finally get to start it and itll idep for 5 to 10 seconds and die what am i missing people any help id love ya forever lol
      Sent from my LM-Q720 using Tapatalk
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
    • By Venom
      I am working on a friends 2006 Suzuki LT-Z50 that they purchased not running. I took apart the carb to rebuild it and someone had already been in there... They really destroyed the Air/Fuel Mixture opening in the body of the carb.. It is in no way repairable.
      I have not been able to find an aftermarket carb to fit this model.
      Does anyone know if an aftermarket carb is available?
      Thanks for any help.
    • By Zad
      1994 Polaris 300 2x4 project won’t start. Seems like we have spark and have tried straight starting fluid in cylinder and still not getting a fire.   Kind of has me stymied 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...