Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Chris Smith

1996 Yamaha warrior 350 ELECTRICS KIT

Recommended Posts

I have a 1996 Yamaha warrior 350 I need to rewire my bike and also replace the Solenoid Magneto Coil Regulator and CDI this is the only kit I can find https://geek.wish.com/c/57e9e1fa5eb217317d3aad06 its a COMPLETE ELECTRICS KIT Wire Loom Key WIRING HARNESS 150cc 200CC 250cc  Would it work for my quad if not can I please get some help finding the right kit. Thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites


I would not buy that and you have to login to view the details so I can't see what its all about. If you need to rewire your ATV, find the OE parts list online and see if there is an OE number for the wiring harness. Then search online and look on ebay as well.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree with @Ajmboy. You can also find a used harness on eBay or other used atv parts vendors. I would rather take my chances on a used oem harness or a brand new oem one. 

The oem harness will fall right back into place and I’ve never heard one good thing about an aftermarket harness.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Thehick344
      I have a 2001 650 quest that ran great. Shut it off, wont start. Got tinkering at a buddies, it ended up in a snowbank. Lost my train of thought since then.  I have a black, red, green  top with two plug in wires yellow and yellow and red I believe.. I have a new battery. Just dunno what to do. I tried hooking the wire coming up to the solenoid on the far side, then directly across I put the positive cable and it instantly started turning over without the button being pressed until I took the cable off.  The little black resistor box has also been eliminated.   Any help would be greatly appreciated.. 
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Glen Hoerschgen
      Hey guys i have a 2002 yamaha wolverine that needs a new wire harness.  Does anyone have a clue where i can get one new or used. ive looked all over and cant find much on a 2002 model.  Any help will be greatly appreciated . thanks so much
       
    • By JacobSlabach
      Hey just picked up another scrambler 850 was told the tps was bad.  This atv has been beet to hell.  Wiring has been tinkered with the crankcase has been replaced recently and the motor rebuilt (can see horizontal scores thru spark plug hole where it’s just been honed out and rebuilt)
      my guess is it was ragged out till the motor blew a rod and rebuilt but the clown that did it couldn’t get it to run again and sold it.  When I bought it it would pulse and smoke black at idle and die with throttle.
      New tps installed and it won’t run period.  I went to celebrate it and I’m getting 5 volts on 2 of the 3 wires running to the tps.  Is this normal and if so how should I celebrate it?



    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...