Quantcast
Jump to content


1989 Yamaha Warrior cuts out


Kord02

Recommended Posts

Ive got an 89 yamaha warrior. It cuts out if you give it any gas when riding. I also noticed the other day if its just sitting idling and i move the quad at all it will cut itself out. I am not sure if it would be carb or something electrical like the CDI. 

Link to comment
Share on other sites

  • Ajmboy changed the title to 1989 Yamaha Warrior cuts out
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By Spritee1
      having an issue with the unit when running under a load up a hill or in high gear, seems like the belt is slipping, there is a clapping sound coming from the primary clutch like it releases and snaps back in. i don't think I should have a noise like that. this is a friends unit and he has already replaced the primary twice with the same result.
      not sure where to look next
    • By HSTAR
      Hey I have a 1997 big bear 350 4x4
      I replaced the shifter shaft and the shift arm linkage and the rod when I installed them all I was unaware that you had to line the dot on the shifter shaft with the gap on the linkage arm gap put it all back  together and rode it I can't get it to shift in the right gears  I can move the shift cam by hand and goes in different gears but with the shifter shaft in it riding I can't put it in R or N 
      Anyone know how to line up the shifter shaft and the shift cam s
       
    • By ResQ91
      Hi guys
      My 87 Bear 350 won't start and could use a hand.
      Turn key on and Oil light turns on and then slowly fades out. (I think this is key to this) No start, not even a tick.
      battery and connections good
      A Solenoid post jump turns it over
      Neutral Safety Switch wire attached and seems good
      It has not had a wire/switch on Rear Brake Pedal ever since I had it.
      Any thoughts on some other things to troubleshoot this??
    • By NZrider
      My king quad 700 runs rough when cold then won't start some times but not often when it's hot. And occasionally smoke's a lot when it's cold I'm guessing that's rings but I'm worried unless it's causing the other problems
       
       
       
      All help is appreciated thanks
    • By jatho
      Has anyone else had an issue on older king quads where the oil would leak from the top of the head (due to a failed gasket) and drip onto the hot exhaust? Mine got so hot one time it caught fire. Just wondering if this is a common issue, as I've seen the same thing happen on multiple bikes that were the same model. 
×
×
  • Create New...