Quantcast
Jump to content


junk ranger - 2011 Polaris Ranger 800xp Acceleration Issue


austinC

Recommended Posts

  • Ajmboy changed the title to junk ranger - 2011 Polaris Ranger 800xp Acceleration Issue

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By hardcastle
      My friends KQ 300 starts fine and runs, as soon as you put it in gear and try to accelerate its bucks and farts like crazy, not moving... I cleaned carb and it worked good for 1 day... now back to same problem.... could it be such as a bent valve????
    • By Gwbarm
      I generally use Non Ethynol fuel in all my small engines. I just got back from the gas station and that fuel has really increased in price since last year, I will continue to use it, even though its north of 1.00 a gallon more. That seems minor compared to cleaning and repairing carbs every year. 
      I was just curious as to what others are doing in regard to gas in their quads, i know a lot of the newer ones are fuel injected which shouldnt pose a problem, but i have had lots of problems with rust and jell forming in carbs when using ethynol fuel.
    • By bighoss
      i got my son new outlaw 50 a few weeks ago and we went rideing yesterday and while we were riding it died and it took me like 10 min to get started back and it died agen when we got close to truck so i pulled it back took the plug out it looked like it was drop in a bucket of gas took the air filter out and the ait box was full of gas also got home it started rite up today i started it it starter up but was blowing what look like water out of the exholst let it idel for a lil bit did not die but as soon as hit the gas and let off it will die what does that sound like i thnk i going to take it back to dealer and tell them to fix it as it is under warrenty but would like to know what it could be first
    • By McG75
      Sorry I suck at these forums so if you see this submitted under update status, my bad. Anyhow this is a new shock for a 96 Yamaha Kodiak 400 4x4 it fits my 96 Yamaha Timberwolf 250 4x4 perfectly. Little narrower are the bottom than the original but everything else is perfect. I extended it to almost a half in from full extension because I’m pushing 350 pounds.  It rides and hold me well. So if any of y'allRace driven shock. have been looking for one and didn’t want to do the research here it is. 





    • By semicolon
      Hi, I am having issues with my TRX350D fuel pump.  It suddenly stopped running so I have replaced all the fuses and cleaned all the terminals.  I have fitted a new pump, fuel cut-off relay and rectifier.  Still nothing!!  The pump runs when attached to a battery.  The engine will start on the choke and the filter fills with fuel but it will  not rev and dies when the choke is closed. I have power to the relay but nothing at the pump black/white wire when cranking the engine.  Any ideas where to go from here would be very much appreciated!!
       
×
×
  • Create New...