Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Weazel

New Member

Recommended Posts

Figured I would post since I'm a new member.  Used to do a lot of desert riding when growing up but got out of it for quite some time.  Decided to start dipping back in and bought a Suzuki 50cc and Polaris 90 cc quads for my kids to learn on.

Looks like this forum has lots of good information.  Hopefully I can learn and add to the community pool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By jwline
      Friday evening went riding, rode for a good hour or so everything was fine. I went to take a short ride to the restroom (less than 100 yds away) and all of the sudden everything flickered and then just died out. Accompanying the problem I noticed the killswitch completely locked up. Once daylight hit took the killswitch apart to find it had shorted out and melted the plastic inside. Has anyone else had anything similar to this and if so what did you do to fix the situation? I have a new killswitch on the way to replace the obvious problem but was wondering could there be a bigger issue at hand. We tested with a voltage meter to make sure everything was still getting power from the battery and as far as we could tell it was.
      Any advice/info would be GREATLY appreciated.
      Thanks.
    • By VikingTrad3r
      picked up my third timberwolf 250 for my daughters.  these are great light weight little quads.
       
      have a strange one for you.  the quad will NOT start in neutral.  it will start in first. 
      if i lift up on the gear selector just enough to hear the little click (its not loud, sounds like a contact clicking, perhaps the neutral safety switch?) the light will go out, but it won't yet be in first either.  that is how i have shown my daughter to start it and she can.
       
      id like to carry out whatever repair is needed.  i have the pdf of the shop manual but it doesn't really have a flow through diagram.
       
      any help appreciated!  thank you.
      i need to add something.  it feels like i can switch into another gear BELOW neutral.  
      so if i switch to neutral, i can keep pushing the gear selector, and it has another click below the neutral.  the light stays on, and when i pull up into first it kind of feels like it has two positions it moves through to arrive at first.
    • By Impala_ss
      Just a new guy here in the Madison, WI USA area.  Have a couple of quads, some always seem to come and go.  Recently sold my Ranger to pay for a new driveway (boo!) which just shows that being an adult can be dumb haha.  Still have a Brute Force 650, Sportsman 500, and a project Can Am 500.  Usually tinkering with something...
    • By ronald webb
      So where to start my son's LT80 stop running a couple months ago. Naturally I assumed I had a carburetor issues or the peacock valve. After replacing those two items and ensuring I had a spark I started doing my homework thus finding this page. After all the post I have read the next natural thing would be compression I did a compression test today and it was only 60 after spraying WD-40 in it so off comes the cylinder head and The Jug to my surprise the cylinder walls and all the gaskets are pristine so I am totally stumped no idea why I would not have compression when everything looks brand new even the Rings look great any help would be appreciated thanks in advance
    • By billyz57
      New to Quadcrazy, Has any Yamaha owners had similar issue?
      1987 Yamaha YFM 350 Starts on Pull, but just spins on starter, and won't start.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...