Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Joe Peters

1988 Yamaha Moto4 YFM350ERU

Recommended Posts

I have been in process of restoring my YFM350ERU, now I can not get a spark to my plug. I was told it could possibly be my CDI. it was sparking fine when we rebuilt engine but now I have no spark. is there a way to test the CDI. I have looked for a CDI board on the web but it is NA.. ant help would be greatly appreciated.

thanks JOE

Share this post


Link to post
Share on other sites


The cdi boxes are available on eBay. New and used.  I really don’t think it’s your cdi though.  Especially since you said you had spark before the rebuild. So unless you left it out where it was wet and moisture got inside  or burnt it out by hooking something up wrong my guess is it’s prob fine. 

 Have you double checked all of your wiring connections as well as looking for any banged wires that may have happened while putting the motor back in or pinched ? 

Have you tested the stator coil, regulator and secondary coils ? Easy test with an ohm meter.  Double check your kill switch.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
    • By Bebe
      Hey guys I'm new here. I have a 88 warrior that has intermittent spark. When I got the bike the guy said it needed a stator.  So I tested the stator and the Source coil has .310,  Trigger coil has .363 an .367,  Alternator side has .05 to .06 on the three. Which all seem in range. I did find that the ignition coil was bad and replaced it. After I  put the new coil on i got spark but only now and then. The bike won't spark while I'm holding the start button,  but as soon as I let off it will spark sometimes. I ended up unplugging the voltage regulator and it will spark every time I let off the start button, but still will not spark while I'm  holding it. What could this be?
       
    • By Jerry Hebert
      1985 Lt50 no spark from aftermarket coil . Are these Suzuki coil specific ??
    • By John Brucato
      Hi all new to the sight haven a problem with my 1988 kawasaki bayou 220 it ran then just died when out one day get gas but no spark any info will help I'm new to the ATV got it used and ran like a champ but don't know where to start when it comes to this
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...