Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Hilltopmike

1991 LT-F4WDX 280CC King Quad Need Right Front Axle

Recommended Posts

Hi Folks,

Just bought this 1991 King Quad and it is missing the right front axle.  It runs and drives in 2 wd, would be nice to find parts or whole axle to make the 4 wd drive work again.  A rebuildable  axle would be fine.  Any help would be great.  

Thanks Hilltopmike

kingquadsideplastic.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


That’s going to be a tough part to find.  I would keep checking eBay and maybe a few other web pages.  But they will charge through the roof! Hopefully you can find a used on and get it rebuilt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Got a brand new one on the shelf. 54901-19B81-000  They retail at $505.41 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Mo Salem
      So my front hub broke, I’d like to put aftermarket on. Hard to find new oe ones. Please help. I’m new to all of this, I have some car knowledge and try to apply it
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By lanow
      Hi Everyone,
      I am new to this forum and hope that someone out there can help me, I have an early Suzuki King Quad 300 (280cc) which starts intstantly every time but at about half revs or there abouts it starts spluttering and will not rev any higher, this fault is present whether choke is applied or not, some one suggested that silencer maybe be clogged so removed baffle but no improvement have removed carb and stripped 3 times but still no joy.
      Any ideas would be most welcome.
      Cheers Rob
    • By StolenATV
      1987 Suzuki LT 80 and 2007 Honda CRF 50 dirt bike stolen out of my driveway on July 4th. Anyone with info that recovers them will get $400 no questions asked.
      Thanks
      The post Suzuki LT 80 Quad And Honda Dirt Bike appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By raybob
      replacing carb,, the bigger line on right side top of carb does it just vent to the air,, cant find where to hook it up to also I want to check the oil and gear oil I checked the oil in motor and the rear end my question is looks like allen plug on left side of motor if you are setting on the 4 wheller, ps it hs a oli leak any help would be great. Ray in kentucky
  • Similar Tagged Content

    • By Bubba Blaster
      Hi there, new owner to a Bayou 220 and could use some input from those who have owned these. At idle only, I am hearing a distinctly noticeable amount of chatter noise coming from the lower right side of the engine - right in the the clutch housing area. It's like a light clanking sound like something is loose in there. It goes away as soon as you give it throttle. Shifting in and out of gear is smooth and there is no change in the noise if you have it in or out of gear. The clutch doesn't slip at all, it's just that noise. I can also feel it when my hand is on the the clutch housing.
      I just replaced the oil and filter with 10w30 motor oil per spec. Any thoughts?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...