Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

w_r_e

Solenoid starter wires '87 LT4WD

Recommended Posts

My scrap heap rescue '87 LT4WD has been running great until a couple days ago when the electric start started clicking instead of starting. Click is coming from the front so I got a new solenoid to try that (battery is showing 12.9 volts and is almost new so I doubt its battery). But like an idiot I pulled off the old wires without even noting what goes where.

Now the battery cables I know, it lines up with the battery terminals. + on the right, ground on the  left if you're looking at the solenoid. But as for the the smaller wires that run to the starter switch, i have no clue. Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Call off the search. Yellow/black matches up with +  and Black/white with ground side. (Duh.) Also, the new solenoid didn't fix it but cleaning the wire terminals on the starter did. Live and learn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By StolenATV
      On Wednesday, September 18, our ATV was stolen from in front of our house after the locks were cut. This was around 2-3:15 AM.
      We realize the likelihood of ever finding the four-wheeler again is slim to none, but we had to try and put the word out there. We have put countless hours in to restoring this Banshee. It was more than just a passion project, it also was our investment for a down payment for our future house. We are devastated and beyond heart-broken. If you see any suspicious postings on Facebook Marketplace, Letgo, Craigslist, etc., or have any other information, please contact us or the Prince William County PD.
      *Update* We received a tip last night that it was possibly posted on Facebook Marketplace around 8AM yesterday morning with only pictures of the front and of the back of the ATV. The description only said: PM for more details. This came up in someone’s FB Marketplace feed that has it set for a 50 mile radius from Hartwood, VA. She also has her feed set to automatically translate everything into Spanish, so It could also possibly be posted in Spanish.
      WHAT WAS STOLEN:
      2004 Yamaha Banshee YFZ 350
      White plastics with bright green and pink graphics/stickers
      STOLEN FROM:
      Prince William County, Triangle, Virginia
      $500 REWARD FOR INFORMATION LEADING TO RECOVERY. BONUS FOR CONVICTION.
      The post Stolen From Our Front Porch – 2004 Yamaha Banshee YFZ 350 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By Mo Salem
      So my front hub broke, I’d like to put aftermarket on. Hard to find new oe ones. Please help. I’m new to all of this, I have some car knowledge and try to apply it
    • By Squirrel
      Several months ago, I finally got around to fixing the bayou. Rebuilt the carb, replaced the fuel selector switch, hoses and fuel filter, and she ran great. Only had 2 minor issues since then where, at higher speeds, it acted like it was choking out when I let off the throttle.
      Lately I've noticed if I let it go for more than a week, it almost drains the battery dead trying to start. I initially thought battery, but after inspecting I found very little if not any fuel flow through the line until it starts and runs.
      I'm a little baffled and don't have much time to mess with it as most my free time right now is spent on getting my rv up and ready for hunting season in the next 3 weeks. So any help on quick diagnosis checks would be helpful. Otherwise I'll just keep starting it every 3-4 days to keep things primed until I'm done hunting.
       
      Oh, and another question on a different topic. Does anybody know what the mounting brackets on the front rack are for? I'm referring to the 2 angled metal tabs with threaded holes that are located on the left, near your knee when sitting on the quad?
       
      Sent from my SM-G950U using Tapatalk
       
       
    • By Ben Lennon
      Hi guys new to this forum and thought I’d jump on as I’ve just bought my first quad a Kawasaki bayou klf300c 89 model. It had starting issues when I bought it so I’ve gone thru and replaced the cdi, voltage regulator and starter solenoid aswell as rebuilt the starter motor after all this it was still free spinning on electric start so I pulled the stator cover off to find the fly wheel wasn’t spinning so replaced the one way clutch bearing put it all back together and still not engaging at all. I’m at a loss and looking for some ideas on we’re to look next to solve the problem
      cheers Ben 👍
    • By lanow
      Hi Everyone,
      I am new to this forum and hope that someone out there can help me, I have an early Suzuki King Quad 300 (280cc) which starts intstantly every time but at about half revs or there abouts it starts spluttering and will not rev any higher, this fault is present whether choke is applied or not, some one suggested that silencer maybe be clogged so removed baffle but no improvement have removed carb and stripped 3 times but still no joy.
      Any ideas would be most welcome.
      Cheers Rob
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...