Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV, UTV or SxS? Join our Community Forum!

    QUADCRAZY ATV Community and Forum are FREE to join! We keep our ATV, UTV, and SxS forums clean and user friendly. All first time posters in our forums will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first ten posts are approved, you will no longer need to go through a forum post approval process. To bypass the approval process with immediate access and a NO ADS experience in our ATV, SxS, and UTV forums, consider subsribing to a Premium Membership

Admin, Weekly newsletter missing ?


Go to solution Solved by Admin,

Recommended Posts

Hi folks I have been registered on the forum since 2012 & enjoy reading the mechanical issues and advice given to remedy them, I have not received the weekly newsletter since Feb 12 & just wondered if I had not been included due to lack of posts or input, there has been no change of email address or forum settings change from my side and miss my weekly fix following the current issues folks are having, looking forward to being added to mailing list again 👍.

Cheers.... Fishy

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
18 hours ago, Admin said:

Thanks for reporting this issue. Seems some users have not been getting the weekly newsletter. We will re-push it out and see what the hang up is if any.

 

Thanks Admin will let you know if it appears or not seems like it quite a few folks missing it 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 5/6/2023 at 3:01 PM, Admin said:

There’s a software issue and we’re waiting on a fix. No one has received it as the distribution keeps failing on our end. I’m hoping next week we get a fix and can apply it.

Thanks for update admin glad the reason has been identified & fix planned 👍

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By DarkRider
      This is something I'm extremely curious about. Has anyone ever attempted to buy a quad (or any other vehicle) from an impound lot? I've always wondered if this could be a bargain, or a waste of time. Google searches do turn up some helpful results. Looks like the state of NJ holds auctions online which I'd be a bit hesitant about.
       
      My online searches haven't really turned up any results of anyone buying an ATV this way. I'd be really curious if anyone tried this, or knows someone who has. I've actually found a couple pages with online auctions for my state, but none had ATVs.
    • By Sofaspud
      My 2008 can-am Outlander 800r is having hard shifting issues. Does anyone have a fix for this ?
    • By 1998Zuki250
      Anyone here ever have any issues with the law for riding on public land? Im in upstate NY and they seem to ruin everything so Im over cautious. 
    • By huntindog
      I am in the process of puting it back together after replacing the DPS gearbox.
      The manual I have states that it will need to be flashed by a dealer. Is this still true?
      Also , I have a mystery bolt That I cannot remember where it goes. M6x 70 or so.  Hex head with a flat washer.I will try to attach a pic.
      Pic is no go for now....Cox issue I will try again later
      TIA
    • By Scoopeddad
      I have a 1994 big bear and I am starting to have issues starting. I put in a new starter and selnoid as the at stopped starting with the electrical but will still start with the pull cord. Where and what now should I be looking at to check? If I turn key to on and the switch to on then hit the start button, the bike clicks and then nothing. Lights still work but no response to the starter. Stumped now. Any help would be greAt.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...