Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

vibby1

2007 Kazuma Gator dash lights not working

Recommended Posts

Does anyone know about the led lights on a Gator. Mine arent working. Its an automatic so I think they might be for forward and reverse, possibly a temperature light. I dont know why there arent working. If anyone knows anything about them I would appreciate some info. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


None of them work at all? If that 's the case, start taking it apart and see if there is power going to them. Maybe a loose connections somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Mark Walters
      Hi guys.  First post, hope you can help.  As above 1991 Honda fourtrax.  Starting, running fine until a few weeks ago. Used primarily to put my ski boat in the garage (put 2" ball on front).  Any way, had just backed boat into garage, turned off to crank trailer wheel down, when I went to restart got nothing.  
      No neutral light, no headlights, no reverse light, would not turn over when start button pushed.  It would crank and run when I jumped the contacts on the start relay.  While running the neutral light will come on, although it is dim and flickers.  Reverse light on when running and in reverse.
      What I have done to this point:
      1.  Used jumper cable to ground battery (-) terminal to engine block thinking ground wire from battery to engine may be bad.  No neutral light, no start.
      2. Applied 12 volts to start relay.  Got a loud click like it was making contact.  I didn't have the battery/starter cables connected to the relay, but I am assuming it would have cranked at that time.  
      3. Disconnected neutral switch wire.  Grounded neutral switch wire with jumper wire. No neutral light, no electric start. 
      At this point I am thinking ignition switch vs broken wire in the harness going to the neutral switch (due to dimness and flickering when running).
      Any and all suggestions to help track down this issue are appreciated.
      Thanks
       
    • By Bleuu
      Hello so I’m new to the atv seen, and was wonder why my stock light didn’t turn on , and it figures that the black and white wire and the black wire were ripped apart everything else is connected fine, what could to reconnect them
    • By Tiffany Rowland
      I am working on a Honda sportrax I just got my daughter for get birthday and the reverse and neutral light are not working. When I traced the wire down I saw that it wasn't plugged in but I don't see where it is supposed to connect. Does any one have a general idea of where I should look?

    • By Marc DiTomasso
      The Polaris phoenix 200 will not go forward only in reverse, it just happened out of the blue, I’m wondering if someone could help me figure out what it is
  • Similar Tagged Content

    • By mikeexplorer
      Wiring diagram for 2007 Arctic Cat 700 EFI 4x4
       
       
    • By Mikes700efi
      I just bought my first arctic cat. I changed the oil and filter. Now my atv smokes only when u rev the engine. Smoke looks white grey.. slight light blue tint.. when it. Idles it doesn't smoke.. Any body have a clue what is going on. The dealer said it's not the rings.. it has the 700cc suzuki engine..
    • By Mikes700efi
      Can someone tell me how to remove the rear sifferential. I've got the cv axels out. Do I remove the rear shaft. Or do I pull differential off shaft. Noticed the axel shaft leaking where it go's in the engine. .
    • By surbike11
      Thanks in advance for any help or guidance. I was out riding the other day and lost all spark. I have read every thread on every forum that I could find and have not found an answer. I have checked the codes and its 00. I have ohm metered the stator and crank sensor. I have also replaced the coil pack. I have inspected and cleaned all connections. I do not mud the machine, it is mostly used at the hunting lease for working plots. When I installed the new coil I held the plug on the side of the engine and got 2 little sparks when first turning over and then nothing again. When you turn the machine over like this it eventually flashes EFI on the screen. I checked both wires that go to the coil and noticed that both have ground continuity. While turning over the blue and white one cycle from around 1v to almost 12v. The battery has a full charge and I am at a total loss. I took the kill switch apart and all looked well. Oh yea and all fuses are good. Help me please I am getting very frustrated. Thanks
    • By rejeanc
      Hi all,
      looking for 2007 Yamaha YFM450FWAN Service Manual.
      Having problem with rear brake and wanted to fix it, the pedal is stuck.
      Tried all links in forum, but none of them work.
      Thanks to all!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...