Quantcast
Jump to content

2004 Honda 400ex - Drive Train


rexy1989

Recommended Posts

hey i have a 04 400ex went riding yesterday and quad started to wined out when i got on the gas sounds like all the power is there but definitely didn't want to accelerate when i got on the gas ......felt like something was slipping in rear end .....got home realized my axle nuts were very loose could turn them with my hand thought that was my issue tightened them up today but bike is still doing the same thing !? ..............did i do something wrong tightening it what else could it be ?

thanks rexy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By geezer99
      I have an Axis 500 made by Hisun.  I uses a solid rear gearbox with no differential action. 
      I would like to convert this to a true differential with locking ability.  I've searched all over trying to find a source with no luck.
      Has anyone done this before, or know of a source? 
      Thanks,  Tom
    • By jashadams
      So I installed a new shock on my 125 yesterday sadly it wasn't adjusted right I took it off to adjust it tried to install it again today and it no longer fits I loosened the nuts on the spring again and it still won't fit idk what I'm doing wrong when I try to install it but I'm lost any tips or videos would be great thanks.
    • By Spritee1
      having an issue with the unit when running under a load up a hill or in high gear, seems like the belt is slipping, there is a clapping sound coming from the primary clutch like it releases and snaps back in. i don't think I should have a noise like that. this is a friends unit and he has already replaced the primary twice with the same result.
      not sure where to look next
    • By mkibbe
      My 2014 750 king quad stalls sometimes when I touch or turn the handlebars,the problem has gotten worse,my machine has 475 miles and is only trail ridden,I have a new factory battery and i have 14.2 volts when the quad is running and 13.3 on the battery when not running,also using a multimeter there is no change in volts when turning the bars until it does stall,If I pull the 40 amp power steering fuse it will not stall.......I've been told its the ECU,Hate to buy one if thats not the problem,but its kinda leaning towards that,,,,,need some opinions.

    • By hardcastle
      My friends KQ 300 starts fine and runs, as soon as you put it in gear and try to accelerate its bucks and farts like crazy, not moving... I cleaned carb and it worked good for 1 day... now back to same problem.... could it be such as a bent valve????
×
×
  • Create New...