Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

hunt_hard

just getting started

Recommended Posts

hello all, I'm new here and and a little slow at this, but so far liking the site. I would definitely share with my friends though. so anyways can't wait to see what happens and hope to hear from y'all soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Randel1
      I'm having a problem getting a CDI unit that works. The parts list calls for a  4XE-85540-00-00 CDI unit. The one currently on the ATV works but there seems to be a problem with the spark advance curve. It will idle fine an rev. to about 1.5K then  starts bogging down sputtering, popping and basically running poorly. If you can get it above 2200 RPM it runs better. I have ordered and returned about 5 replacement modules that will not work at all. The unit currently on the bike has no part numbers or identification other than a Mitisibuchi logo. I am wondering if anyone else has experienced similar problems with replacement CDI's and if so what is the fix? So far I have not found a replacement CDI that will supply an pulse to the Ignition coil.
    • By Brent Wright
      What's a good size to start a 10 year old on?
    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
    • By therealjohnsmith
      I just bought these in the fall as a pair and of course they were running awesome with no problems at that time.
      One of them now will only start with starting fluid. It runs great once it's started, but absolutely refuses to start without a squirt of the good stuff.  The other one starts just fine, but dies after it gets warm. The only way to keep it running is to keep the throttle up. It won't run at an idle, and keeping it running has the throttle too high to shift.  Any ideas or suggestions are very much appreciated!!!
      Thank you,
      John from Shelley, Idaho
    • By Rich1028
      Mio Michigan Close Call
      Luckily No One Was Hurt, And No Damages.
      Stay Safe Out There!
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...