Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
quadcrazy

2009 Kawasaki Brute Force 650 V-Twin 4x4 - $2500 (Pineville)

Recommended Posts

(This Ad is from QUADCRAZY Classifeds, click "More" to find out how to contact the person who placed this ad.)

This is a 2009 Kawasaki Brute Force 650 V-Twin 4x4 Beast of a Utility ATV with only 610 Original miles and 53 engine hours of use. The engine is perfect and fires immediately as soon as you twist the key. The chassis and suspension are in great shape with...

More...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Forum Topics

    • By JacobSlabach
      Hey I have a 97 bayou 300 2x4 (klf300b) that i bought for 1000 last June and sunk another 1000 into it already.  When i went to look at it, the seller had warmed it up before hand (he was riding it when I got there).  it ran good so i bought it and took it home that evening... next morning it wouldn't hardly start.  I discovered the carb was clogged, there was chunks of rust in the fuel valve, the choke lever was missing and other things.  I have since cleaned the carb and replaced the fuel valve and gas lines and cleaned out the gas tank and cap.  
      Enough background on it, the problem is this:  It floods if i push it past half throttle in 4th and 5th gear even going downhill and shifting correctly.  It also has to idle and warm up when you first start it which is really annoying now that its cold...  It also smokes blue smoke for about 15 seconds when started cold-  does not smoke at all once warm but the exhaust still smells like burnt metal.  A friend told me that it didn't have enough compression.  I also found out that the valves are a common cause for low compression on Kawasakis..  I have never adjusted valves before-  the most I've ever got into a engine was a head gasket on a riding mower so I'm new to this.  My goal is to get this bike running and starting cold like a top-  should i tear down and rebuild the top end?  What should i try first?  I tore the carb apart and rebuilt it and fiddled with the air screw and nothing changed.  I also ordered a compression test kit that should be coming in soon.

      Ive also considered just selling it for like $500 and taking the hit-  Id rather not sink too much more into this machine..  lol
    • By Zilla28
      While riding my Quadzilla XLC 500 I was cruising along about 60 mph then opened it up, but once I hit 70-75 mph it died on me so I rolled to a stop and it wouldn't start for about 20-30 seconds. I then noticed the Temp light occasionally flashes on but its so quick you wouldn't notice in the day so not sure how long its been happening. The engine has started pinging when I accelerate which can be caused by many things so I drained the fuel and replaced with hi octane, fitted a new spark plug, adjusted the little washer on the high jet in the carb twice to make it run more lean which made no difference.  I tested the thermostat which opens at the correct temperature, I removed the radiator cap and started the engine and no bubbles were showing and the oil is on maximum and very clean as I have not long serviced it.
      The last time I took it out I went 14 miles and the coolant in the bottle has dropped about 1/2".
      I am now leaning towards a head gasket and have purchased a full gasket kit but was wondering if there's anything else it could be before taking the engine apart.
    • By pokerl0w
      this bike! did this guy sucker me or what.. ok, looks like this means something is bent that I do not see or one rod is longer vs the other?
      how long do you think this would last before it ripped into the tire? this is the right side, left side tire clears no problem

       
       
      I can not find them on www.kawasakipartshouse.com
       
    • By 220Bayou
      Hi everyone,  I'm about to get my first ATV, 02 bayou 220.
      Neighbor said I could have it if I fix it, Carburetor problems, and needs a new ignition switch. last ran 2 years ago, said he changed the oil in it twice a year and never ride it hard.
      Hope I got me a good ride.
    • By tomlad
      hi all first post  just found forum and the manuals / wiring diagram BIG THANK YOU
      im struggling to find the vin number on my frame? I m told left side of frame , lower, nr. in front of the gear pedal ?? haven't found it yet , is it numbers stamped on the frame or a commission plate ??
      main prob. no spark no power to coil , off to study the wiring info I've just found
      thanks again. tom
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×