Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

trg804

New guy in Washington State (Southeast)

Recommended Posts

Hey everybody,

I am in Southeastern Washington State (Kennewick) and would like to find others in this area that are interested in ATV riding (quad) around here or places near here (SE Oregon, Idaho, etc.).

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By StolenATV
      1987 Suzuki LT 80 and 2007 Honda CRF 50 dirt bike stolen out of my driveway on July 4th. Anyone with info that recovers them will get $400 no questions asked.
      Thanks
      The post Suzuki LT 80 Quad And Honda Dirt Bike appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By raybob
      replacing carb,, the bigger line on right side top of carb does it just vent to the air,, cant find where to hook it up to also I want to check the oil and gear oil I checked the oil in motor and the rear end my question is looks like allen plug on left side of motor if you are setting on the 4 wheller, ps it hs a oli leak any help would be great. Ray in kentucky
    • By Shane Pillar
      Talk about what kind of atv you have and what you do with it.
    • By Rich1028
      Suzuki LT-F160 Quad Runner does not seem to run long on Reserve
      was out  riding and when tank got low,it ran funny,so we switched it over to reserve ...it ran for awhile then no more .
      pulled it back to parking lot,filled it up started and ran ok.
      what do I look at first?
      the valve,or is there a separate fuel line leading to the valve?

  • Similar Tagged Content

    • Guest DunePrincess
      By Guest DunePrincess
      Hi Y'all.. I'm new to the site. I added a few of our favorite riding spots. I'll keep adding more..
      Just wanted to introduce myself. I would love to meet more Washington riders- and more female riders!. So stop by and say Hi!

    • By outodoors
      Hey all, I am new here, new to quads well owning them anyway, I am a certified Chrysler mechanic and we just got 3 quads. a 99 Honda trx300 fourtrax 2wd, and 92 Yamaha YFM80 Badger, and a Suzuki lt50. So far it has been a great thing for me and my boys to do together. Looking forward to learning a ton of information.
    • By bilzhorse
      New guy from Stafford, Va. I'm about an hour south of Wash, DC and and hour north of Richmond, Va. My sons and I love to go wheeling. We have been going to Taskers Gap in Edinburg, Va. We have four ATVs: 1991 Honda Fourtrax 300, 1995 Honda Fourtrax 300, 1996 Yamaha Big Bear 350 4x4 and an Arctic Cat 500 4x4.
    • By br1ck5
      Hi all, Looks like this forum is a good way to connect with other atv riders and share knowledge. I own a 01 Foreman 450 and 08 Teryx 750. See you around guys!
    • By RexaFORD
      Brrrrrrr gonna get cold here tonite.....around -13 to -15*.
      Anyway just wanted to say hi. Just got myself a 2001 Suzuki Kind Quad 300 with a snow blade. Sounds like I'll be putting it to work in a couple of days.
      Anyway Hi again!!!!!
      Glad to meet ya all.
      Rex
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...