Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

matbogbry

Honda Recon crankshaft wanted

Recommended Posts

Looking for a used crankshaft (cheap) for a 2003 Honda Recon or 250EX. Several model years will work. I only need the timing chain sprocket, but I can remove it from the old crank.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Ajmboy
      View File 2003-2004 Yamaha YZF450 Owners Service Manual
      2003-2004 Yamaha YZF450 Owners Service Manual 
      Submitter Ajmboy Submitted 06/02/2020 Category Yamaha ATV  
    • By Randy1951
      Quad starts fine and revs fine in my back yard. On a test ride it falters badly. No power. I have cleaned and rebuilt the carb, cleaned the fuel tank, installed new fuel filter, changed fuel line and cleaned the air filter. Any help would be appreciated.
    • By wwdubose
      I have two 2003 Suzuki Ozark 250s, both 2-wheel drive.  Last time we rode them about a year ago, the red one was not running well, didn't want to idle, backfired a lot.  The green one ran fine. 
      Fast forward...I ordered a carb kit for both of them, thinking the red one has some trash in a jet.  Both of these ATVs have had little use and I've always ran the gas out after use (put an inline cutoff valve in gas line).  I pull started the red one to verify it was still running bad.  It will start and idle, but as soon as you give it any throttle, it dies instantly.  Give it a little choke, dies instantly.  Took the carb apart and it was spotless.  Went ahead and cleaned all the holes with carb cleaner and blew everything out with compressed air.  All new jets, main jet holder, and needles.  Put it back on and nothing changed.  Starts, idles (not for a long time), but dies as soon as you give it gas.  Same happens when you put the choke on.  It does the same thing when I try to run it turned to prime on the petcock as it does in the on position.
      Not an air filter issue.  It is clean and it does the same exact thing with no filter on it.
      Thought maybe there was a float issue or maybe a damaged diaphragm, so I took the carb off the green Ozark and put it on red.  Started up and initially ran normal and revved for about 10 seconds and then started doing the same exact thing.  Starts, idles (not for a long time), but dies as soon as you give it gas.  Same happens when you put the choke on. 
      So...not the carb
      Thought maybe vacuum petcock was bad, but there's no gas in the vacuum line going from petcock to carb and gas flows freely when on prime.  I even plugged the vacuum line at both the petcock and carb end and tried to run it with valve set to prime.  Gas flows freely, but does exactly the same thing.  I unscrewed the screw at the bottom of the bowl and gas flows thru carb and out bowl drain line when petcock is set to prime.
      So, I'm assuming petcock is good?
      Checked spark plug and it wasn't fouled.  Reset gap, didn't help.  Will swap plugs between Ozarks tomorrow but I don't think that is it.
      Anyway, that he history and now you're all caught up.  Scratching my head.  Valves? These were bought at same time and have had little use.  Suggestions?
      Thanks!   
    • By Trent Finnessey
      So I’m 14 years old right now..... I’m a pretty good rider for my age, I have a 98’ 300ex that I’m tryna sell. I’m thinking of a 400ex or should I skip the 400 and just go to a 450r or something along those lines? 
  • Similar Tagged Content

    • By sloundez
      Does anyone out there know where I can get a functional pair of wheel cylinders for subject ATV? Any suggestions welcomed. Thanks
    • By Kyboy
      Iam looking for help seperating the rear brake drum and the cover. Any suggestions would be greatly appreciate
    • By Npeters
      Im working on a old 1987 honda 125 4 wheeler in the school shop. It will start by getting pulled by another 4 wheeler but wont start with the pull start or Electric Start. When you pull start it it tries to start but when you try the electric start it just turns over but doesnt even act like it wants to start. The spark plug is dry and it shoots fuel out of the back(air filter side) of the carb. Weve had the carb off twice and it is complety clean. What are some things we can try?
    • By marcuslachance
      I
      I bought a Honda 250sx 1986 but the exhaust is broken. Apparently it's not possible to order a new one. I checked to order one on others compagny but there's noting.
      Do you know which exhaust it's possible to install. Is there a company who sold an exaust to fit on my 250sx.
      Sorry for my english
      Thank you
      Marc
    • By JenWal85
      Hope someone can help with this one.
      We took our 1984 Honda TRX 200 to the shop and they had it for about 2 weeks before they finally called and said that they had cleaned the carb and changed the battery and that it had started up.
      We went and got it and when we got home it would not start so we called them, they said bring it back in, so we did. They called us the next day and said they changed the spark plug, and that it was running. We went and got it again and it ran when we drove it off the truck.
      We parked it for about an hour because we were going to get ready to go on a ride. Well, it wouldnt start again.
      So we called them and they said the last thing they could do was order a new CDI box and put that on. I decided to just buy it myself, so I didnt have to pay them labor again. We put the new one on today and its still not starting.
      Does anyone have any ideas on what we could check to see what in the world is going on with this thing?
      Please and Thank you
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...