Quantcast
Jump to content

mike13ortega

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About mike13ortega

  • Rank
    Occasional Poster
  • Birthday 05/22/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. mike13ortega

    mike13ortega

  2. hey i just bought a 2004 honda foreman rubicon 500 4x4 from a guy.....this is a very nice bike and is lifted and and has new 26' itp's and tires...is snorkled and has speakers and the gps at front, it starts good but wont shift into gear!!!!!! the guy said that the gps has a comuter that tells u the problem with the atv???? but i dont know he sais it said it was the angle sensor? he told me that theres one on the inside of transmission that costs like$8 but have to take it appart...or the one outside bolted on tranny that costs $150 im clueless on what to do....please give me advice...this is a VERY nice bike and very big and lifted and i bought it because he sold it to me for $400!!!! cheap huh
  3. hey i just bought a 2001 polaris scrambler 400 2x4 that runs. but unfortunately the transmission is kinda messed up.... when i start it up it runs good. when i put it in gear(in drive) it makes a loud grinding noise!!!!.. it barely walks ...when i turn it off and roll it, it makes the same grinding noise....also the reverse dosnt work.. i bought it becasue i thought its a good price for $400 and is in real good condition and has clean title... please tell me what might be causing this noise. im not very experienced with transmissions but ill give iit a try.....any help appreciated:biggrin:
  4. hey anyone has an atc70 pullstart, or a trx70 pullstart or even a trx90 pullstart they all fit.
  5. the crack is in the inside of the flywheel in the part that ignites the stater
  6. yea i tried it and no luck.. but i checked the stator and found a crack in the flywheel!!! i wonder if thats the reason for no spark?? since the flywheel is basically a magneto on these kawasakies
  7. yea my buddy is gunna let me borrow his cdi off a trx300ex i think it would fit, since is almost same bike but in a sport body. but my wires by the silenoid have 2 wire connections appart from the rear brakes that i dnt know were they go, could the bike still have spark even if these wires were not connected, since they are just part of the electric start shouldnt it still have spark kickstarting it?? thanks alot
  8. hey i recently bought a 1988 honda fourtrax trx300 2wd that dosnt run, it has no spark when i tryied kickstarting it the neutral light comes right up so i thought it may have some spark but checked it with the sparkplug against the frame and electric starting it and NO SPARK!!! so i dont know what might be wrong, i checked all the wiring and it all looks good, i put my honda recon coil it it and still no spark so im left with maybe a bad cdi??? or what else could it be??? any help please
  9. im not really shure, but i believe is an 84..yea im definetly try that, because those china motors arent that good,
  10. i also want to include that the key is missing , but i connected the 2 wires, could this be it??
  11. hey i got a honda atc70!! really good shape for 60 bucks!! the bad news is it has no pullstart, i diagnosed it with no spark so i figured it needs points cleaned, so i took the flywheel bolt off and was in the proces of taking flywheel off but i sccidentally messed up the bolt thread on the bolt that holds the flywheel, and the nut dosnt want to go in it no longer! is there anything i can do before going to buy na china motor??? i preffer to stikk to this one if its fixable, thanks
  12. i have a 1998 honda recon. that i completely rebuilt the top end 2 weeks ago and now it has a ticking sound, pretty shure is the valves, but dont know how to adjust them, any help wudd be good, or any speks , thank u

×
×
  • Create New...