Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Marlin18

2008/09 Polaris Sportsman 500 - Electrical Problem

Recommended Posts

I have a polaris sportsman 500 efi ho 2008-09 model and I cannot get power to anything. The volts are good on my battery. If I take the ground off of the frame and screw it back on I can get power to the pod but when I try to crank it I lose power to everything. It has a new solenoid and a new starter. Anyone have any ideas?? If it helps give any ideas I drive through mud and water so it does get put through a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites


bad connections ... take the battery connections and clean them with sandpaper, your ground, starter, and solenoid ... dielectric grease them too when finished ,,, hopefully this is all it is

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...