Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

donens

Yamaha YTM200E Lights Not Working

Recommended Posts

Having light problems on 1983 Yamaha YTM200E. The lights all work when using the ignition key switch, while not running. However, when running and using the handlebar switch the lights will not work. Using the repair manual from Clymer, attached, I checked the lighting coil and voltage regulator. The lighting coil ohm test is within spec. However I cannot any continuity from the regulator between red and white wire in either direction.

Got a used voltage regulator, but it failed the continuity test as well.

Can anyone help?

Clymer_RepairManual_Regulator_Rectifier_Test.pdf

Clymer_RepairManual_Regulator_Rectifier_Test.pdf

Edited by donens
grammar

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By wayde theriault
      Hello, I just bought a 2006 ttr125 and the guy said it needed a new carb because gas was leaking out the overflow and he couldn’t find out what was wrong with it, I opened it up and messed with the float and I couldn’t figure it out myself so I just ordered a $30 carb off of amazon. I installed it and it seemed to run great around the yard but when I got on the road and started picking up speed it seems to just turn off once I slow down and down shift. I don’t know it’s like if I go to fast it will just completely die and right after it dies it won’t start, the es won’t work nor will the kick start, I have to wait a good 30 minutes before I can start it and it runs fine again. Anything helps! Thanks    
    • By Ajmboy
      View File 2018 Textron Off Road Alterra 500 Service Manual
      2018 Textron Off Road Alterra 500 Service Manual
      Submitter Ajmboy Submitted 12/16/2018 Category Textron Off Road ATV  
    • By Tinscissors 428
      I have a 01 blaster kickstart won’t work but bump start does work
    • By Ajmboy
      Unfortunately I didn't notice some of the rust hitting the undercarriage of my 2004 Yamaha Grizzly 660, but saw it the other day when I was doing some maintenance, oil change, air filter, spark plug, etc. The left side footrest broke and that's causing the plastic to hit the front wheel. It broke right at the welds from too much rust. Looks to me like what I need is (looked this up on yamahapartshouse.com):
      YAMAHA FOOTREST BOARD 5KM-27481-10 Left side (broken)
      YAMAHA FOOTREST BOARD 5KM-27488-10-00 Right side (rusted and will probably break eventually)

       
      Does anyone have a less expensive source? I did see on ebay a couple of listings but it still comes out to @ $50 each, 
  • Similar Tagged Content

    • By cavry
      Bevinsee P15D H6M LED Headlight Bulb For Kawasaki ATV KLF220 300 KFX400 KVF300
      I'm looking at replacing the headlamps on my 2001 KLF 300.  These LEDs are out of my experience range.  Supposedly they are "plug and play". 
      What problems am I not aware of? Other controllers, ballast? 
       
      Thanks, Cavry.
       
    • By Trenton
      Hello. I am a new member as of today. I had a quick question to ask. I recently was driving mt HONDA RANCHER 2004 GPSscape 400 and my display stopped working. I was driving the atv and all of a sudden the speedometer and the service lights went out. Also the lights stopped working. I am still able to shift gears, change from 2wd to 4wd, and can still select if I want EPS or Auto. I have checked my fuse box and have changed a few of them around. It did not change anything. I was wondering if anyone had any idea of what had happend. Thank you for your time- Trenton 
    • By Stoopidbot1
      These are amazing.
      http://www.youtube.com/watch?v=RJISYEbPF4E&feature=related
      http://www.youtube.com/watch?v=toTQvuZcJCM&feature=related
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...