Quantcast
Jump to content


2009 artic cat 700 H1 ATV


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By Clydaho
      2022 Sector 550, 414 miles on it and the gas gauge reads empty.  I topped off the gas and it didn't change.
      There is no fuse that I could find.  No access at the gauge cluster.
      Wiring on the top of the tank looks good, properly connected.
      Could the sending unit in the tank be stuck or broken?
      Has anybody removed the tank lid?  Any tricks?  
      Any other ideas?
      Thanks for any help,
      Clyde
    • By Tuzz
      Bucking started about a month ago and works ok after 1/2 hour warmup.  Today while working on it i discovered that if i put the ignition switch in LIGHT position it runs fine right from the start.
      I'm stumped!  Any idea why this could be?  

    • By Am2007
      Hi everyone,
      Outlander 2006 400 XT i have replace the startor cover and right after i did that the oil light is on and not turn off, i check the wires and checked the oil level, everything seem to be normal quad is starting without any problem and rev just fine. i did not want to ride it since im not sure if it is faulty sensor or not so just be safe i did not let it run more the a minute or so. 
      I have read in the owner manual that i need to clean the oil strainer every 200hr unfortunately i never did that, my service manual that i have does not even indicate of such a thing. so i did some search around and it seem like canam split the manual into 3 parts
      owner manual
      service manual
      engine manual
      I have the first 2 but i can not find the last one, part number 219100232. If someone can guide me where do i find the oil strainer so i can clean it i will appreciate it.   im going to do an oil pressure test tomorrow to check how many PSI i have, just to make sure.
      Thanks
    • By p5200
      Hello folks, my machine wound up with I think water in the tank etc. It runs but speeds up and slows back down randomly. When not running I don't see gas dripping  from the drain nipple on bottom of float bowl and drain screw is closed tight. With normal idle speed I see no leaking. When the idle speed increases quite a bit on it's own, gas appears to start slowly dripping from float bowl drain nipple? I'm wondering if the carb is flooding and the gas is actually coming from higher up and just appears, to be coming out of nipple but, is actually running down the sides of the nipple? I put a kit in the factory Mikuni carb last year after sitting for a while and I think the gas in the jug I used had drawn moisture. I plan to pull the carb tomorrow and clean everything out. I was just curious if anyone else thinks it's probably something in the carb and is, acutally a flooding problem? Thanks Folks! 🙂
    • By p5200
      Hello folks, I have a Polaris 500 Scrambler. Not positive I need a new battery.  The folks I got the ride from said they put a new battery on it right before selling it to me. It's been a couple cold months before I tried starting it. After jumping it now, I let it idle plus revved it quite a bit for about 20 minutes. Then I shut it off and tried to restart barely turns over and that's it? Am I not giving it enough charge time maybe need to actually ride it? The battery on it is a Continental CTX9-BX. I lf a new battery is needed would maybe Amazon have a decent one? Thanks!
×
×
  • Create New...