Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

STOLEN ATV: Stolen Custom Painted Honda 500


Recommended Posts

came home about 3:00 with both of my children. I noticed my Honda was missing immediately because I had left it out to dry the night before after i washed it. when i drove on up my driveway, i noticed my husbands canam was missing from the shop as well. a neighbor caught 2 males on each atv… white male on the canam, black male on the honda, and a honda pilot following behind them. YES, i have TWO that were stolen… the other is posted as well. Please help us find these bikes. No isurance due to being paid off, so i had cancelled insurance =(

The post Stolen Custom Painted Honda 500 appeared first on Stolen 911.

View the full article

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Jeff Comstock
      So it's been a while since I was on here begging for knowledge but....here I am again, like a bad penny.
      So my 300 bayou was fine and I drive it close to 30 miles a day ( no joke, no license). I pulled over to light a cigar and drove 100 ft and started down a dip in the dirt road and it acted like it was out of gas (just filled the tank) but then when I tapped the brakes it started running fine.
      Now it'll start but runs rough unless I turn on the headlights and brake light them it'll even out and at first it'll skip and backfire almost them it'll run fine untill it goes to idle them repeat above. If I shit off the headlights it wants to die. My boss has the same 300 so I swapped battery and cdi and regulator with his and still the same jazz. Could it be the coil? Don't they do like old cars and just die? Also went I throw my voltmeter on the battery while it's running it sits at 9.87-.99 like it's not charging, did that even with different battery, reg., Cdi. Checked the grounds, all good. It's always been a rule that if a battery has only 9 volts then turning on the lights drains power and it runs worse. I'm confused like I just saw a churchmouse kick a barn cats butt
    • By crf250r
      good day everyone, 
                        new to this page. I need help with my 1994 fourtrax 300 4x4. the bike stop sparking for some odd reason so no big deal I order a new ignition coil, that was not it so I order a new cdi box. now I get sparks. by now the battery is low from cranking so much, so I boost it with the truck. the bike as the hardest time to start and when it does it runs rough, bogging, backfire,..., reverse light is on even if im not in reverse but in neutral. and the reverse light gets briter as I rev the bike.i clean the carb twice, remove the reverse sensor and check the ohm, reading 0.0 to 0.9. any idea, I need to get this bike going asap. thanks for your time
    • By rolorox
      I got a 1996 300 king quad 4x4 wondering if a 1998 500 king quad engine will fit and will it hook up to the 300 transmission thanx
    • By Lebee
      Hi I have been given a lakota quad which has been sat in a garage for 6 years was aware it might need a lot of work......I have changed the oil and filter new spark plug and new battery got it fired up all good. Problem is it seems to be idling really fast so wontered whether the carb would also need taking off and cleaning
    • By freforall
      Hi i have a honda 350es 2002 4x4 (same as rancher but canadian edition). My problem is the clock and trip meter always resetting when i power off the bike. The trip meter reset to 0.0 and the clock flashing 1:00. The other function work normally gear shift, hourmeter and odometer. If i power off the bike for approx 2-5 seconds the clock and trip meter didnt reset. The battery is ok and all the fuse is ok. Can someone help me with this problem please. I found anything in my service manual.
      thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...