Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
StolenATV

STOLEN ATV: Stolen 2009 Honda TRX300 – Red – Garage Kept

Recommended Posts

RIDE RED Honda 2009 TRX300 someone broke into our garage Monday, June 29th in the middle of the day … the stinkers took my deceased husbands 4 Wheeler, he passed last year cancer.. .. IF YOU KNOW … I will ask no questions please return … If you can help get the item returned $$$ reward.. It’s not about the 4 wheeler it is losing another piece of him…
Thank you

The post Stolen 2009 Honda TRX300 – Red – Garage Kept appeared first on Stolen 911.

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By YamahaGrizzly
      changing it up a little from the ol grizzlys! In this video we snorkel a Honda with Travis's N2Deep snorkel kit! If anyone wants to tackle a snorkel install or get me and Jon to install it they can save 10% on the N2deep website with the code ODMM10.
      Check us out on instagram!
      https://www.instagram.com/offroad.dan/
      https://www.instagram.com/muddymillz/
    • By Brian Simmons
      A buddy of mine . had a friend redo his top end . It was running great  . then it like locked up  but then it started again !!! then it seemed like it locked up again ??? Could he have done something wrong  ??? Could it be bad ??? Please let me know what you think it could be ??? Please help !!! i want to know how much it will cost to fix or if he should part it out ???
      PLEASE HELP !!!
    • By Brent Wright
      What was the last year of these quads?
    • By Brent Wright
      What's a good size to start a 10 year old on?
    • By chadh
      I have had this ATV since new, and no work done on the system before. It has an intermittent issue with starting for years but getting worse. Cranks but no start or have to cycle power. No Codes. There are times it starts right up and then times it will not start at all.
      What I have done, new plug, new battery, new coil. Also, the manual I have has spec info for the H1 & H2, but when I check ohms & AC voltage & wire color, it is more in line with the H2 than H1.  
      Ok here is what I have done.
      1. new plug then new battery.
      2. checked and replaced the coil- primary was 5ohms and secondary was 20.4K ohms. Since my book said for the H1 the Primary should be less than 1ohm I replaced (new one had the same 5ohms, confused! H2 says 4.8ohms). Book says secondary should be 12k-20k ohms and it was 20K ohms. New coil did not correct the issue.
      3. Stator, AC output while running was good, about 75 volts AC no load between the three yellow wires (but mine are gray wires like the H2). Ohms were also less than 1 ohm.
      4. Crankshaft position Sensor. Again, H1 should have Blue & White but I have Blue & Green like the H2. I have 180 ohms across the Blue & Green wires, so this is good. But when cranking I have 2 volts AC. For the H1 book says 5 volts AC. But H2 says 2 volts AC.
      So, is my position sensor putting out low voltage or do I have the stator assy for an H2 in my H1 ATV from new?  Stator & position sensor are one assy. Has this ever been an issue that was noted? New Stator is $$$ so I don’t want to just shotgun a part. 
      Any help would be great!
      Thanks
      Chad
       



  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...