Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

I was looking online for an ATV rake attachment and don't want to spend too much. Would even pick one up used if I could find a good one. I like the Titan ATV Rake in 6'. Here it is on Amazon for $740

Titan 6' ATV Rake

 

Then I look around and see the same one on this site I've never heard of (its from china) for $69.99 with $5 shipping. No way, something is sketchy here.. https://www.wantse.com/rake-titan---landscape-6--atv

Wantse Shopping

 

I want it but I'm a little concerned to try and buy it...🤔 if its too good to be true it probably is. anyone by chance bought from this site?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Yeah, that much of a difference would raise a red flag to me as well. I have never heard of this site but doing a quick search about it reveals it is only 2 months old and there have been several posts by others that they were scammed. When in doubt, I always search for site reviews.

 

Mike

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder why Google hasn't removed them from their shopping results

image.thumb.png.3eebc174e50eb9a88dde2bd8f6192d0e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

They probably haven't had enough complaints yet. I only found one or two with a quick search, plus the site is still very new.

Mike

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
    • By dbconn55
      Hi guys I have a 2003 Arctic 250 4X4 it starts idles and runs great for about 10 min. then it spits and sputters and dies but it starts right up like nothing happened idles good till you give gas and it does it again let off the gas and it's idling great again this goes on for about 15 to 20 min. and then it takes off runs good all day like nothing was wrong.
      I cleaned the carburetor it looked like a new one inside found a little gunk in one orifice, new air filter no crimped lines air line to tank good I did put a meter on the battery idling it said 16.5 V that's high I think would a voltage regulator cause this?
      Suzuki shop wanted to sale me a stator for $556.00 but said it could be something else also thought I'd see what you guys say about it
      Thanks
    • By Seymore
      I made my intro about a QuadRunner I was working on and found a multitude of problems. Most I fixed, but I'm thinking that I'll be making more trips to see the 90' LT-250/4WD. Age and needing regular attention is the reason. The owner, NOT being mechanically inclined, adds into the equation.
      So, I deliver it and was offered, as payment, a 95' LT-250/4WD, with paper. It didn't run and had been sitting outside for last 12+ months. It was (basically) all there. This happened Saturday and this "Barn Find" came home to live out it's final years (I suspect).

       
      Today I finally found time to look at her. Not a pretty sight. Rough life, many hrs....... MANY! Only 2399mi, but the speedo is disco'd. I just want to know if this will be worth pursuing. First things first, a really good cleaning. I hate working on dirty vehicles.

      The battery actually took and held a charge! The carb was pulled, cleaned and the tank drained. Found a broken orange wire, dangling loose, near the carb. It was hot when the key was on and ended up connecting to a 10A fuse block. Well, I wonder why it didn't run???? Hmmmmmmmmmmmmm! 
      Carb back on, fresh non-eth fuel, had to remove the air filter for this test (needs replacement), sprayed a little ether..... hit the starter, fired and died. Third time's a charm, she runs. I'll be going thru things as I can and questions will follow, in this thread.
       
      WOOHOO!!!
    • By spock58
      https://www.100milefreepress.net/news/b-c-outdoor-clubs-get-funding-boost-from-province/
    • By Jordan Ritzman
      What are some good online vendors for parts
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...