Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

STOLEN ATV: 2006 Red Artic Cat 400 4×4


Recommended Posts

Stolen from a locked, fenced commercial yard. Lock was cut on the gate, trailer was moved to allow unloading of the ATV. Used the tri fold loading ramps on the trailer, unloaded the ATV and loaded it into the back of a 2002 to 2006 4 door White Chevrolet pickup. Stolen between 11:15 pm and 11:30 pm on Friday night March 11, 2016.
ATV has several things done to it and on it that will be hard to find or hide and can be recognized by the owner. A video is also avaliable showing when and where and what time it was stolen.

ATV is a 2006 Artic Cat 400 4×4, red in color with a black storage box on the back luggage rack and extra front and rear black bumpers added.

The post 2006 Red Artic Cat 400 4×4 appeared first on Stolen 911.

View the full article

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Jride937
      Have a 2002 Yamaha Bear tracker 250, everything was fine then one day just lost power. Battery is fine, have 12.53 volts coming out, but I have no lights no start no anything. Looking for a wiring diagram
    • By JacobSlabach
      So this’ll be long I’ll give all the background first to see my issue skip to the ***
      Hey I picked up a pit bike and a foreman for 800 the pit bike was running but the foreman was locked up.  Sold the pit bike but when I took the top end off the piston I only found half a piston left.  So knowing the rest of the piston was down in the crankcase I knew it had to be pulled and gone thru completely.
      to pull the motor I went ahead and pulled the rear end off and unbolted the front diff to pull the drive shafts and pull the motor.  Now I have the motor torn down completely and have all the parts of the piston removed.  I know the rod and crankshaft is shot (heat discoloration and too much up and down play rod to crankshaft).  
       
      ***so I’m wondering while I have the motor apart what should I check for?  I know this motor died from heat as the oil in the head smelled like popcorn.  So what should I check to make sure I fix the issue (overheating I assume) and not just the symptoms (blown up motor lol).
      so put simply I don’t want to just rebuild the motor to have it overheat and repeat the process after 5mins of running
      Here’s some pics





    • By AgmansGrizzly
      Hello everyone,
      Im new here, this is my first post and Im trying to figure out how evrything works on this site so I please let me know if Im doing anything wrong.
      I have a couple Yamaha's but this post is in regards to my 02 Grizzly 660, I have an electrical draw somewhere that is taking my new battery down rather quickly. I have tried to locate any short by checking each circuit but was not able to locate it that way. Im installing a battery cut off switch which brings me to my first question, dont these switches usually go on the Negative terminal?
      My next question is, can anyone tell me if this year and model has any history of electrical shorts that might help me locate the culprit? Any help would be greatly appreciated!
      Finally, Im looking forward to being a member of this site and hopefully helping others as well as learning some things myself, so greetings to all!
      Best wishes to everyone!
       
    • By KX420Guy
      Hey guys, Im new here but I recently Picked up a '99 Foreman 400 that apparently just had a top end rebuild. It blows white smoke like crazy and ticks/knocks and seems to follow the rpm's. I haven't done to much trouble shooting yet, It starts and runs like a champ and has good compression. I was just wondering if anyone has any suggestions as to where to go.
      Oh ya the top end rebuild the guy did was according to him he honed the cylinder and replaced the piston and rings, my fear is an ovaled cylinder?
    • By ed1228
      Having a problem on my 2006 400. LCD display will not power up. Check fuses under seat seem ok. Is there any inline fuses I should know about....Any help?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...