Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
StolenATV

STOLEN ATV: 2015 Yamaha YFZ450R Stolen During Test Drive

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Randel1
      Hello, 
      I have a 2004 Yamaha Bear Tracker in the shop for repair. I have the service manual but it doesn't have all the information I need to fix the problem. I need to know the voltage output of the stator charge coil and pulse or trigger coil at cranking speed. The wiring diagram color code doesn't seem to match and that is compounded by the fact that the wiring harness CDI connector is missing so I have 7 wires that need to be connected to the CDI. I can not find a circuit diagram of the CDI which tells me where the pulse/trigger coil connects or the charge coil connects. The other 3 wires (black ground, orange ignition coil, and r/b ignition kill sw) also need to be connected. The CDI has a single 8 pin connector and has a P/N 4XE-00 F8T19871 -1122 number on it and I believe it to be OEM. However I think the Stator and pulse coil are aftermarket items. I have resistance tested everything and it all seems to be in spec. but I don't want to miss wire anything and cause damage. Any help would be greatly appreciated. 
    • By Venom
      Hi, All

      I started this project a while ago.. I have decided to make one thread I can continuously update..

      So , here we go. I got this Raptor 80 in really bad condition.. Rear end frozen, Engine toast, tires dry rotted, tons of rust..etc.. They admitted they beat on it very hard.

      Since they do not make these with a drive shaft anymore I decided to restore it from top to bottom..

      These are photos of when I got it home.

      Next up, the tear down..



      First, I needed to tear it down and determine if the rear end was still good... As we all know... That is where it would be cost prohibitive to restore if it is trashed..

      Got it completely stripped down and I lucked out... The rear Drum brake was caked solid inside with dried mud. That was causing the rear end to lock up. Took off the rear brakes and the rear end spun perfectly smooth.

      Once I got it all stripped apart I needed to take the finish off all the parts. I am going to be powder coating the frame and many parts.. Once the finish is off each part it will need to be sandblasted to white metal .. The guy I use for powder coating gives me a hefty discount if I bring the parts to him ready to go.

      You could just sand blast, but that would take a long time to get the finish off. First I used Aircraft Paint Remover.. That stuff is pretty toxic Goggles and Resperator are required. That quickly gets you down to the metal... Then you can sand blast to white metal pretty quickly...


      I had another thread I had started about a problem with the tear down... It has some great info .... here is the link... It is about removing the frame bushings. ....
       
      https://www.quadcrazy.com/atvforum/topic/14209-raptor-80-frame-bushings/?tab=comments#comment-104702
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Bruce Sawyer
      1987 YFM350FWTB 350 4x4 Big Bear when going uphill will sometimes act like the clutch realeases then re-engauge all at once.
      Seems to maybe be little more often if the engine is at about 1/2 throttle instead of at lower rpms.
      I have the Factory Service manual and checked the external clutch adjustment screw as ok and the H/L/reverse shifter lever linkage as adjusted correctly. It appears to be maybe a internal (inside the case) clutch issue or ??
      This is the type Big Bear that has the manual shift lever on the left front fender and has the manual foot shifter lever with 5 speeds forward.
      Can someone tell me how the primary and secondary clutch operates? 
      I assume one is mechanical and one is centrifugal. (what I'm asking is one clutch for the higher rpms and one for the lower rpms or ???. (the clutch appears to only momentarily release at the higher rpms is why I ask. The cycle has about 3000 miles of low speed through the brush hunting and has been well maintained, oil changed, etc and no deep water or mud useage.
      Anyone been into a similar issue with the big Bear ATV????
    • By Dwight Williams
      Ok, so I bought this scream of a deal the other day - a 94 King Quad 300 for $40.00.  It's been sitting outside with no carburetor on it for about a year.  Its rusty, missing some parts, wiring is all cut up and spliced etc.  No seat, no racks but the plastic is all there minus the headlight housing.  Anyway, who can pass up a $40.00 quad right?  I get it home and looked at the sight glass for oil level, it's about 1/2 oil and 1/2 water.  I drain it, refill it and turn the motor by hand (recoil starter is missing) and it turns over just fine.  I worked on the wiring for about an hour and got it to turn over with the electric starter and got enough of it sorted out to get a spark.  Did a quick compression test, 70 lbs.  Wet test bumped it up to 90.  Ok, so rings and cylinder washed out with water for a year, not too surprised.  I thought 'what the hell' and sprayed some starting fluid in it and it ran for about 2 seconds - enough to show  it's got life.  Since then the compression has gotten worse, I can't get enough pressure to activate the carb diaphragm, therefore no fuel pump either.  The compression is now around 60.
        Anyway, my question is....is it worth it to try to get this thing going?  I tore the top end down today and the cam and one of the rockers is pretty worn.  I figured a top end job would be about $100 or so, depending on the condition of the cylinder but I'll probably have to put a cam and rockers in it as well.  Doing some research on ebay I figure I'll have to spend about $500-$700 to make the whole machine right again.  Much less just to make it run and use as-is but I won't really like it until it's right.  I don't mind doing the work, I actually enjoy it but I'm concerned about what all that water did to the rest of the internals, I can't really test it all out until I can make it run.
      I know it's a basket case but I'm not into it much at all, even if I do the top end and find something else wrong I'm still not out much.  I'm leaning toward ordering the top end parts and going from there unless you can convince me otherwise - any way to check the rest of the internals without tearing it down?  I plan on flushing the oil cooler before I do another oil change, I've drained it twice now and it gets milky almost immediately just turning the starter - I suspect the oil cooler is polluted badly.
       
      I'll get some pictures today if anyone want to see them.
       
      thanks!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...