Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
StolenATV

STOLEN ATV: 1998 Jeep Cherokee Stolen

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By dctaz37
      Hello, the ATV doesn't stop anymore so I guess it is time to replace the brakes. Looking for part number and instructions. I think it may have shoes front + back and the front would be hydraulic. 
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
    • By smitht18
      Looking for the rectifier.  Most bikes have near magneto.  It appears the KQ has it in front.
      Can someone tell me exactly where it is? 
      Bike not charging and magneto checks out ok
    • By jimybud
      Below is a quote from a response to similar question from yesterday: 
      "Easiest thing to check is trash in the main jet.  if it idles fine, then the idle circuit and low speed jet is clear.  if it bogs off idle that's when it's transitioning to the main jet." 
      I will go ahead and open up the carb and check the main jet, but please respond to this post as if the main jet is squeaky clean.
      Below is my post:
      Only starts and runs on Full chock. 
      Does not matter what position I have my "mixture" screw.   Tried it at zero, 1 turn, 2 turn, up to five turns.  Spent a few hours confirming that the position of the mixture screw does not resolve issue.
      Runs great at idle and if I slowly engage throttle, it will rev up as expected.  But, quick rev up or when I am trying to drive it, it spits and sputters and looses power.
      I also use a propane bottle and did not find any obvious leaks, and the vacuum port is hooked to fuel peacock and I also made sure to simply block the port with my finger to see if that would resolve the issue.
      New Carb (after market), New Coil, Fresh Gas.  No leaks at manifold boot, hot battery.  Good gas flow.    Runs too good to be a valve issue, or cylinder, great compression.
      I can move the choke out a tiny bit, and it will still run, but will still bog down when I try to power it up.
      I also have a 250 trail boss Polaris that I require to run at full choke, but it has power at all throttle potions.
      I suspect it is running rich as the choke is on, but will not run with it off.
      Any details would be appreciated.
    • By Brent Mason
      I have been trying to get my Griz600 running right for 3 weeks ! Grandsons used it and it quit running , no spark ! New stator etc and started but ran terrible ! Found a burnt capacitor on cdi . Installed used cdi and burnt it also but ran same as other cdi . Came to conclusion wire harness had short so stripped it and found some bad spots fixed and another cdi ran terrible again ! Bought another harness and same rough running ! Checked spark timing with light (put tdc mark on case and on pull start hub) and when it starts timing right on but will jump 25+° retard ! When timing is on tdc marks it has no power ! The stator is new but I am wondering if the pickup coil is triggering incorrectly ? Also had top end apart when I first started having trouble and although rings were good I installed new rings . Also new timing chain and check the valves , they were good also . It kind of seems to boil down to the last stator I installed new ? I have done trouble shooting on quite a few cars , trucks , dirt bikes and ATVs but this is frustrating me ! Just wondering if anyone has any ideas ? Carb was new last yr and I checked it ! I
      IMG_4379.MOV
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...