Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

quadtech62

2002 Yamaha Warrior 350 cdi wiring issues

Recommended Posts

I have a 02 Warrior i am trying to build a wiring harness i have looked in the manual and  i am confused... the pick up has 2 wires.  W/R W/G The source rotation coil has 2 wires. One is Red other is white/blue. The manual shows the  the white and blue wire connected to the w/g  right after the stator... so why is these 2 wires connected?  Does not show w/b wire at cdi 

i have looked at many options with no luck if someone has a 2002-2004 warrior and can take a pic of the wires and location at cdi i would really appreciate it. Thanks

Edited by quadtech62

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hey @Jonathan Barboza   Start a new topic in the forum so it's easier to track your problem and responses. Right side top drop menu and click on forum. 
Make, year and model and what the problem  is and we will see if we can help you along.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JacobSlabach
      Hey just picked up another scrambler 850 was told the tps was bad.  This atv has been beet to hell.  Wiring has been tinkered with the crankcase has been replaced recently and the motor rebuilt (can see horizontal scores thru spark plug hole where it’s just been honed out and rebuilt)
      my guess is it was ragged out till the motor blew a rod and rebuilt but the clown that did it couldn’t get it to run again and sold it.  When I bought it it would pulse and smoke black at idle and die with throttle.
      New tps installed and it won’t run period.  I went to celebrate it and I’m getting 5 volts on 2 of the 3 wires running to the tps.  Is this normal and if so how should I celebrate it?



    • By Glen Hoerschgen
      Hey guys i have a 2002 yamaha wolverine that needs a new wire harness.  Does anyone have a clue where i can get one new or used. ive looked all over and cant find much on a 2002 model.  Any help will be greatly appreciated . thanks so much
       
    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
    • By Ajmboy
      View File 1984-1987 Suzuki LT185 Service Manual
      1984-1987 Suzuki LT185 Service and Repair Manual
      Submitter Ajmboy Submitted 09/13/2020 Category Suzuki ATV  
    • By Bebe
      Hey guys I'm new here. I have a 88 warrior that has intermittent spark. When I got the bike the guy said it needed a stator.  So I tested the stator and the Source coil has .310,  Trigger coil has .363 an .367,  Alternator side has .05 to .06 on the three. Which all seem in range. I did find that the ignition coil was bad and replaced it. After I  put the new coil on i got spark but only now and then. The bike won't spark while I'm holding the start button,  but as soon as I let off it will spark sometimes. I ended up unplugging the voltage regulator and it will spark every time I let off the start button, but still will not spark while I'm  holding it. What could this be?
       
  • Similar Tagged Content

    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
    • By Brent Mason
      IMG_4272.MOV Originally had my griz600 stop running and then wouldn’t start ! After testing all coils , valve lash , compression (115psi) and all tested ok I bought a used cdi . After cdi install it still wouldn’t start (no spark) ! So even though the stator , pulse/trigger and charge coils check within good range I decided to switch the stator etc ! It started but It is very unresponsive on throttle and acts like it is running in 2 Different spark timing ! With slight throttle it will take off good but instantly go into a very different running mode with no power like timing very retarded but it will switch back to running good for short period then bad again !  Since I replaced the stator and it started I then decided to install the cdi I replaced and it did the same thing ! Also I noticed the Used cdi I Took off had a capacitor that had swelled and extruded from the back of the cdi . I had always heard and I believed that when these CDIs go bad they machine will quit and will not run . Is that true ? I also checked the cam/valve timing and its ok ! Checked with timing light and it does fluctuate on idle ! I am thinking I have 2 bad CDIs . I also switched the trigger Coil wires and would not start then . Man , this thing ran good before and I am confused ! Video below may help !
      IMG_4272.MOV
    • By Brent Mason
      1998 Grizzly600 ! Slowly died then wouldn’t start ! All coils check good ohms ! Checked ac voltage from source coil get OL ! Is the source coil bad ? 
    • By Josh Boyd
      I have replaced the cdi box,spark plug,coil and stator but still no spark.
    • By Brenden
      Hi, I just bought a used 1990 warrior and the rear is sagging low like it has a lowering kit but I’m not sure, does anyone know what it could be?



  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...