Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts



  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Cramer88
      out of the blue my vinson wouldn't shift into park and when I am in H or L and go past a slow pace (maybe in 2nd gear) it grinds and Low grinds even louder. It sounds as though it may be in the rear diff. I have not tore into the rear end or anything yet. I was looking for advice before tearing it apart. Reverse has no grinding at all and H gear doesn't grind until you get moving past a walking pace. L grinds as soon as it moves. It shifts into gear smoothly and 4wd works just fine. There was no issues leading up to this. Any advice is appreciated thanks.
    • By bigboy123
      When running for a while the rancher will shut off without the fan turning on. We then took it to dealer where it was started and warmed up. The fan came on at the dealer so they then replaced the fuel filter and fuel pump. We got it back and ran good for a few days with the fan coming on when needed. Now its back to shutting off before the fan ever comes on. It seems like the time the fan should come on the bike shuts off. It will start after letting it sit for a few minutes. Any ideas of the problem? 
    • By Leski991
      Hello,
      I have read many forum topics on this matter but have never found a similar problem. So i bought a cheap ass quad thats got all sorts of parts on it. It's a 1997(if you look the date on frame) Kawasaki KLF(Bayou) 300 EUROPEAN Model (atleast I think, since I'm from Europe), the engine is 1988 if I'm not mistaken and the CDI is 1995.-2006. ( 21119-1447, 6pin ). My problem is that I don't have spark. I would diagnose the issue but connectors from CDI to wiring harness have almost all different colors and I'm not sure if they are connected correctly (pictures below). Pickup coil is putting out around 400 ohms and is pulsing. CDI is being fed 12v by one y/r wire that is coming to connector and with 12v to one gray wire which is coming from ignition switch ( quad actually doesn't have ignition switch so I'm not sure if gray should be supplying power or not). Stator looks good cause when crancking all three yellow wires put out around 5v AC. Neutral light is also on which means the switch should be ok, if it even matters. I know it's not the ignition coil since I get no power nor any kind of pulsing to G/W wire that is coming to it ( and I even put another one on there just to check an it ended with the same result). I'm nowhere near proffesional around this type of stuff so any help would be amazing.




    • By Muskyjim
      I recently purchased a 99 big bear 350 2x4 that was sitting for a while got it running and went to take it for a ride after about 10 minutes into the ride it stalled and wouldn't let me shift down into neutral tried rocking it back and forth but will not go into neutral...can anyone point me in the right direction on where to start?
    • eManualOnline
    • By diamonddogs
      Hi i bought my first atv last week, mostly for plowing. its a 94 yamaha big bear 350 4x4, with plow, new front axles, carb rebuild and some other stuff for $900. in todays prices, i think it was a pretty good deal. I plan on tearing it down and doing a semi restoration in the summer. its been clearly neglected so i suspect i will need to do a fair amount.
      couple questions. 
      1. parts and manuals, so far i know it needs front shocks, tie rods, brakes, cables, lots of small stuff, whats your guys favorite online atv parts store? where can i find a good repair manual?
      2 - starts and drives great, shifts a bit hard? not sure whats normal because i dont have a point of referance. i have to almost lean back in the seat and lever my foot up to get it to shift, seems like there is either alot of play in something (shift lever itself is tight) or there is a long travel, or it just dosent want to shift. also the hi / low / reverse lever needs to go past the gate a bit to actually shift into gear, and seems to need me to shift into nutral before shifting into reverse (not sure what your supposed to do). also wondering a bit about the history of the machine, because the plastics have a slot for a dash mounted shifter, but the one on it is a gated shifter right above the pull starter. 
      3. seat and plastics repair, seat is quite torn up with a seat cover over it, plastics are pretty cracked up, these items i havent found replacements for for any reasonable price, i dont care a whole lot about asthetics but whats the best way to functionally repair these things? is there reasonably priced replacements somewhere? i plan to bedline the whole thing after im done. 
      4. there was no title, but i did get a bill of sale, will it be difficult to get it titled / registered? (im in mn)
      thanks in advance for your help, looking forward to being part of the community

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...