Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
quadcrazy

“Sharp Lights” 2008 Polaris Ranger Rzr HID Retro Fit Headlamps

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By bren7176
      Doeas any have the actual electrical diagram for the distirbution block  for this atv > I had a few wire not worky worky so needed to replace ends plus dam thiing is dirty so needs to clean all the contacts ..
      Want to make shure I get eveything back in right place .... I have the repair manual but as we know it no help really .....
       
      Brendan
    • By Ahren Longo
      Yeah I know its been a while since I've been on but, I've recently aquired a 2005 Polaris ATP 500. As ya'll well know I'm sure that these things are notorious for faulty ECMs and they are made of unobtanium. I got this one from my brother. I've unpotted the old ECM and tested the components and have concluded that they don't flow the board properly from the factory so that's why they crap out.  I've also done some research and found that if you take the harness and Stator and flywheel from a 2004 its basically a plug & play application and it eliminates the need for the ECM. Why the heck they put it in anyways is beyond me. I'm going to devise a way to make a plug & play adapter harness that eliminates the need for the ECM and restores the wheeler to use. Has anyone tried this before and had any luck? I've been trying to locate a wiring diagrams online so I can compare the 2004 to the 2005 but they're pretty hard to find.
    • By erkme73
      I recently purchased the subject UTV for my kids.  It's my first Polaris (other wheeler is a Teryx4) - and my first-ever single-cylinder vehicle (even my mower has more)...
      Valve lash adjustment values... The operating manual recommends verifying at specific intervals, but does not provide the clearances or procedure.  Any idea where I can obtain those? Tach on the display shows about 1500RPM when at idle, and about 6000 when WOT at max speed (30MPH).   Does that seem correct? The engine does not SOUND like it's going that fast, but that may just be my unfamiliarity with single-cylinder engines.  The idle feels mildly rough - and the tach shows a fluctuation of about 50 rpm.  It's not wild, but it is noticeable.  Again, without any point of reference, I do not know if that's just the nature of the beast, or if I should be concerned. The front wheels spin freely in the forward direction (mild brake noise can be heard), but when rotating tires backwards, the brake pads grab the rotor with significant force - making it nearly impossible to turn the rotor by hand.   Considering the cost of new rotors and calipers, I'm hoping there is a know 'fix' for this issue. Any help would be appreciated!  My kids can't wait for me to give it the "all clear".   Still waiting on helmets to arrive from Amazon, so I have a couple of days to get all the maintenance and repairs completed.
    • By dpacapt
      Has anyone disabled the engine brake on their atv, or is it even possible?
    • By donerightautomotive84
      Ok so 2000 sportsman new.caltric carb new fuel pump new jug and piston new cdi and coil finally get to start it and itll idep for 5 to 10 seconds and die what am i missing people any help id love ya forever lol
      Sent from my LM-Q720 using Tapatalk
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...