Boppers

1994 Polaris Sportsman 400 4x4 - Does Not Run

Recommended Posts

I recently got a 94 Polaris sportsman 400 4x4 from a family member. It just quit on him and has not run in 5 months. I put new fuel in, cleaned the carb, new plug. There's fuel getting to it and a good spark but it will not fire. It will turn over but will not start and I'm lost. Please help. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


Welcome to QUADCRAZY! Fuels and spark are the first things that I would check and it sounds like you have both. It might be a choke issue. Or it may still be a carb related issue. I would try spraying starting fluid into the intake and see if it catches, if it does, it's not getting fuel.

* Moved thread to Polaris forum and added year, make, model, and issue to thread title.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Thanks Ajmboy. Its running now, a little rough but running. I'm fairly sure the transmission is gone. It's not staying in gear, just pops out right away so now I'm going to take it apart and see what's up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.