Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

azmatson

2006 Suzuki ltz400 Choke help needed

Recommended Posts

Hi I don’t know much about quads this is my first one have a 2006 Suzuki ltz400 when I got it they told me that is has a 440 bore kit and a hot cam, but the throttle has to pushed and pumped to get it started, so I cleaned the carb and it is running good now but the throttle still has to be pushed and pumped to get it started the choke axe like it does not work and it bogs down in reverse. Does anyone have any advice? :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Is there movement in the carb when you adjust the choke lever?

* Moved thread to Suzuki forum and added issue, year, make, and model to thread title.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was looking at my choke at my handlebars it was not moving got it put back together and tried starting ran battery im charging it now I'll try starting it thus weekend.

Thank you I'll let you know if it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

  • Similar Topics

    • By Abbeypalm
      While cruising, my 2011 750 king quad suddenly shut down. As it happened, red lights on the display flashed. Any ideas? My head lights suddenly stopped working about a week ago, if that helps. I have no power at all. Thanks 
    • By xpnet
      Hey guys I posted a while ago about my two quads but couldn't figure it out.  So I gave it to my buddy he is checking them over, what do you guys think?
       
       
    • By AKMichael
      Hello All,
      I have a 1999 Yamaha Big Bear 350 4x4 trying to get fixed up so my grandson can go out in the woods with me.
      We have owned it over 10 years.  It got harder to start, until it finally would not.  Replaced the carb.  Right afterwards, it started and ran nicely, but after turning it off, would not restart.  Tonight I used starting fluid and ran, then died.  Adjusted the idle up a little, used more starting fluid and ran great.  It idled about 15 minutes.  Turned it off, and restarted.  Ran it around the yard about 5 minutes.  Turned it off, and would not restart.
      Any ideas or suggestions would be greatly appreciated!
      Thank you. 
    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
    • By smitht18
      Looking for the rectifier.  Most bikes have near magneto.  It appears the KQ has it in front.
      Can someone tell me exactly where it is? 
      Bike not charging and magneto checks out ok
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...