Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
brandon2013

2001 raptor 660 speed limiter

Recommended Posts

Hi everyone I have yamaha 2001 raptor 660 and I had it up to 75 mph and everyone says there is this speed limiter that won't let it go over 75 mph. I was wondering what you could do to make it go over 75 without different gearing or sprockets. Could you remove this limiter somehow. Thank You everything is stock besides the K and N

Edited by brandon2013

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Tagged Content

    • By Timothy Doerr, Jr
      Hey y'all. I have a Yamaha ymf 250 BearTracker. I got this thing for free from people whose son tore it to hell. So it wasn't in great shape to begin with. i.e. no indicator lights (neutral light for instance), no ignition switch or key( wires were twisted together to make it run), get the picture yet? 
      So when it ran it ran rough and I got it running for a year or two, just something fun for the kids to ride on with me on gravels.
      Now just randomly, the start button stopped working so I had to jump the solenoid, then put a temp start switch in. Kill switch would still work. 
      However, the thing has no spark what-so-ever. I've check continuity through the start button and it shows the contact is working, ohmed out the stator, everything is in spec, the reg/rec tested fine as well. I've replaced the solenoid on the off chance it could've been bad and the cdi unit as well, along the the little solenoid relay unit. I'm still getting no spark. The spark plugs is new as well and the coils to the plug have been tested and are good. I've tested and trouble shooted everything I can on this quad and no luck. I watched countless YouTube "no spark" situation videos and it's not helped. Does anyone have any tips or tricks I could try? Would really appreciate some input on this. Thanks!
    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      If we had a dollar for every time the question “Which is really faster, the 700 or the 450?” shows up in our inbox, mailbox, or voicemail, we’d be putting this magazine together from a bungalow on a barely inhabited tropical isle named Quadhama.
      http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1603755,00.html
    • By crazynordlander
      Hi All,
      I live in Minnesota and bought a 2016 CFORCE 500 HO. I am in hope to see if there is anyone in the US that is experiencing this sudden drop off in RPM below 4000 RPM. I have uploaded some videos of my issue on YouTube. I will list three of the four I posted. The fourth can be found on my channel but it is a comparison between my Polaris 570 and my CFORCE 500.
      I quit on my first dealer because we just did not mix well together. I brought it to another CFMOTO dealer that just became a CFMOTO dealer in January 2016. They are in a large ranch and agriculture area in a neighboring state that is pretty close to where I live. They have close to every brand available. They are a much larger dealer than the first one I bought the unit from.
      I brought the unit three weeks ago to them and they have worked on it a good solid week and have given up on it. I have read reports from owners in Canada that the dealers there were aware of the issue and have had success in fixing the herky jerky drivability issue.
      I am picking it up tomorrow and bringing it back home. It has been to the trails of the Black Hills this year and was new in late April. 300 miles on it. It has never changed. Very hard to ride on the trails or when I herd livestock.
      Here are the links to my videos.



      I can't accept that this is normal operation. Does anyone from CFMOTO China scan these posts?
      I need help that CFMOTO USA has not provided.
      Thanks
      Kevin
    • By Bits52
      Thank you for your help, just got quad for my daughter n needs a little work [email protected]
      It's actually a 2002 , just found serial number. Thanks for any help that you can !
    • By switch
      I have a really dumb question. My big bear came half apart and I am not sure how the timing chain guide is supposed to sit in there. I have the entire top end cleaned, bored, new piston, gaskets, etc. I do not see anywhere in any manual or thread where it shows how the chain guide is installed or held on place????? Also should it be the same height as the other side???
  • Similar Topics

    • By Curtis01
      OK, sooo  I finally did the old skid plate and screen removal to clean out my oil sump during an oil change...  This bike only has a couple thousand miles on it.  Runs like a top still...  Very few issues over the years after buying it used.
      But boy I wasn't expecting to see this!  Piece of a circlip, stuck up in the screen, and a another shard of metal and maybe a piece of gasket material.  Nothing in the oil but that...  Pristine otherwise, and still runs like a top.  Always has.
      Soooo, is it a wrist pin clip?  That's the only thing I can think of like this that could end up in there.  But definitely wanted to throw it out to guys that have seen the innerds of these more than I have.
      The valves on this thing are still within the factory spec even.  Been a really good lil workhorse...
      Any other ideas?

    • By Blenderite
      Hello guys! New to the forum, and fairly new to ATVs. I've driven them, but never owned one. Now I do own one. Just picked it up today. It's a 1999 Yamaha Big Bear 350. It's been through some stuff. The guy I got it from told me the previous owner removed the front diff because he didn't want to replace the half shaft. So it's 2wd, even though it's supposed to be 4x4. Lovely. I can deal with that for now.
       
      More importantly, I need to get it running. The carb needs to be rebuilt. The guy I got it from said he sprayed it all out and it still didn't work. I'm concerned he might have damaged it or not put all the parts back. I was looking at a replacement carb, and the OEM parts is $600. I'd rather not spend $600 if there are any other options. I have seen carbs on Amazon and eBay that are in the $40 - $100 range that say they fit. Anyone have experience with these? I'm going to get a rebuild kit for the current carb just to make sure that won't fix it.
       
      Thats the first thing with it. Secondly, it was completely rewired. I need to find a original wiring diagram so I can put it back how it was, with a key and all. Currently it's wired with just a rocker switch. Any sources for a service manual that would include wiring diagrams?
       
      Thirdly, is the Big Bear 350 a good atv? I picked it up for $700. It does start and run when you spray starting fluid into the air intake, so I am not concerned about the engine being bad. I plan to use it for the farm, running around and carrying things with it like minerals and feed and such. Not really for mudding and things like that. How good is the 99 350?
       
      I am certain I will have more questions as I examine it more, but that's all for now. Thanks in advance for the assistance!
       
      -Blenderite
    • By jolio
      Just got a '98 Yamaha big bear 4x4 in working condition (so far). Looking forward for some good information on this site about how to keep it alive.
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Spike976
      So I dug my warrior out of storage replaced the carburetor with one off Amazon & it was running great. Last week it didn't want to start it would crank & I could smell gas but nothing. I replaced the starter,stator,solenoid,spark plug & coil & resistor but still not starting. Checked the stator and its at 30 ohms tried using starter fluid but nothing. I am completely lost and could use some help thank you
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...