Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

bubbaca916

Newbie hi all

Recommended Posts

Hello I am a newbie to this site and to quads in general I work on cars but never had the honor of working on a quad until now. I actually buy storage auctions and I moved a mattress and behind lays this BEAUTY LOL I am not sure the make model nothing I did however find a VIN i think I will post some pictures please be honest and tell me what you think should I try and fix it up which I am more than willing to do or just junk it thanks J.

:confused:

005.jpg

007.jpg

008.jpg

005.jpg.3ab8884747bf1d4a5f49bddd27202335.jpg

007.jpg.5ac2ad1e0712d72075731fd352a9a6c4.jpg

008.jpg.52e0c5c1ecf4c8bd2db45cf582aebd57.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By crochet homemade
      I have bought a 1996 suzuki king quad 300 and I have noticed that it smokes but I have put oil in it and plenty of gas had to fix shifter bc the nuts and bolts came out somewhere. I have had to replace the wire for the starter but now when I try to start it it wont idle at all and when it does run it smokes really bad like a whitish blue I guess, and it likes to stall a lot. So anybody can help me out please and thank you

      10000000_310855426253462_714534016610467840_n.mp4
    • By Ted Aregi
      I've got a king quad 750cc has anyone converted the fuel pump relay to a stronger fuel pump relay on there king quad?
    • By Andrzej Polak
      hi
      Where installing a winch to KINGQUAD ltf300?? someone have any pic?
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By Sturgeon
      Hello everyone, did a search and not successful. Purchased new 2017 Sportsman 570 sp and my power steering is not working. Seems to have a mind of it's own. Works then it doesn't. Dealer says there's not a fix. Thought it was just me and it being a brand new machine with 4 hours on it. Dealership said it's this model only ? Not sure what a person in this spot is suppose to do and wondering are your thoughts mite be. Thanks 
  • Similar Tagged Content

    • By MuddyHound
      Hi! I own a 2013 Yamaha Raptor 125. Got it last week and im planning to upgrade some parts. Hope you guys can help and give me some tips. thanks!
    • By extremerider
      Hi guys! I am Tony. I own a 2012 Honda TRX250X.
    • By dontread
      Hello all I just acquired a 1986 YFM-200DX in not so bad shape I think at least doing a quick look over and for free what the heck. Thats where finding forums with people willing to share there subject matter knowledge and enjoy doing so is an awesome thing in life. so in a nut shell here I am, thank you all in advance
      Don
    • By scrammy650
      hi there just joined .picked up a i think 2000 timberwolf 4x4 and i will be having a bunch of questions so hoping someone can chime in . looking forward to meeting some new people. i live in massena,ny
    • By stillsmoken
      I the wife and i are new to 4 wheels last night we pick up 2 94 suzuki 250 quadrunners they don't run they have been sitting in a garage for a few yrs. Tomorrow i will clean the carbs and gas tanks i jump started both of the and they turned over so thats good lol. Hope to be ridding be the end of the weekend lol.
      [ATTACH]1481[/ATTACH]
      [ATTACH]1482[/ATTACH]
      Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...