Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Ironwood

2012 Kawasaki Brute Force 300 high revving

Recommended Posts

I just bought a 2012 brute force 300 that is an automatic. Im not use to an automatic but it seems to be revving very high at slow to medium speed. It does seem to go fast ~60mph so its not like the belt is slipping. Does anyone know what could be wrong? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Brandi Nedley
      We just bought a used polaris sawtooth 2006. Any advice on pros and cons or things to look out for. were 1st time owners. basic maintenance?
       
    • By redneck999
      i have a 2012 cf moto x5 and our village made atvs road legal and im interested in putting reverse lights on it, is there some way to wire it to the shifter or would it be better to wire them to a momentary switch  like a horn button?
    • By Ray Roberts
      Hey everyone im new here, i have a problem with my 2001 suzuki quadrunner 500. When i start the bike up it sounds fine but a few seconds later the idle speed just keeps rising to where you cant put it in gear, and if im lucky it will climb down to where i can put it in gear but when i press the gas it immediately want to die. Please help me!
    • By Bmac
      I have been working on a 2004 arctic cat 400 that will run for a while with a new coil installed then after a few min start sputtering and quit. Checking the coil afterward it it is burned up. There is 350 Plus volts going to the coil and I'm not sure if I need a CDI or its something else? Flywheel magnets have been ruled out!
    • By Kris Weix
      Went to start my 2012 arctic cat 550 today and it will not turn on the fuel pump or crank starter it has a good battery in it can anyone help 
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...