Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

lt80


phantomcowboy
 Share

Recommended Posts

:aargh: I have been trying to get this suzuki to run right it starts great and idles for about 1 or two minutes. Carb rebuilt,new reed assembly,new fuel tank valve. everytime you give it a little gas it falls dead. Tried all I know but lost has a goose, only thing I havent done is a new spark plug but it seems to spark good when I check it. Alls I need now is a stick of dynomite and a match. Please any ideas you can direct me in I would appreciate Iam to old to loose any more brain cells on this Thanks All
Link to comment
Share on other sites

thanks for the thoughts figured it ran to good when it ran but it was all a game .

checked compression by finger since my compresson gauge was never returned ( dont lend tools out of site lol) Found head gasket leaking just enough that oil in gas must of sealed it to run. Anyway ordered new parts will find out next week if this is all thats left. Thanks for your help i jogging my brain

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...