Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

jandjstark

1998 Suzuki King Quad 300 runs rough when wet underneath

Recommended Posts

I have a 1998 Suzuki King Quad 300 that runs rough when I'm pushing wet snow, or when I drive through taller wet grass. Can anyone suggest what might be exposed in the undercarriage that should affect how the King Quad runs when it gets wet?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Meg Sam
      Hi I have bought a Bashan bs200s-3 and I am wondering where I can buy parts for this as I need a full new wireing loom also does this model have reverse gear?
    • By Shane Pillar
      Talk about what kind of atv you have and what you do with it.
    • By dp19
      Hi, I'm a newbie on here.  I just got a 2007 Suzuki KingQuad LT-A450X.  Are there any specific issues to look for on this model?  Any specific maintenance to do other than the usual oil and filter changes?  
      Thanks
    • By Frank Angerano
      So i took a road trip today to look at a Suzuki Eiger! 2006 in perfect condition other then the fact it starts for 30 seconds and shuts down.  
      Its been sitting for about a year in a shed. 
      It has a plow and a winch included!!!
      Got it for a really good price and all looks good so far.  
       
      Stay tuned.  





  • Similar Tagged Content

    • By weblex
      Problem: The ATV starts and runs at idle perfectly. But as soon as I open the throttle, the engine starts to slow down until it stops. On the attached video you can hear the sound of how it works: see video below
      Prehistory: there is a Polaris Sportsman 500 1998, which for about 1.5 years stood in repair, including also replacing CDI with one taken from the same ATV. Finally, the vehicles were on wheels, traveled several kilometers and overheated - forgot to fill the antifreeze Came back home in small moves. The next trip started well, but after 10 km there was a feeling of a small drop in power (even as the vehicle got warm completely) but still drives. Next trip - the situation is repeated. The next test of ATV through time and a huge loss of power from the very beginning. The engine sneezes, does not want to go more than 5 mph.

      What has been done: the carburetor has been replaced with a new one (inexpensive, $ 40), a new spark plug, a new ignition coil, the engine head has been removed, the piston is in good condition, valves were corrected - but the problem was definitely not in them.

      Ignition control unit is suspected. Who faced similar? Please help in solving the problem.
      Thanks in advance.
       
       
    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      The Hop-Up: You may be saying to yourself, “that’s a chick bike,” and you’re right. But honestly, it’s so much more than that. It’s one badass bike. http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1587044,00.html
    • By Jers
      I need to know what I have and what tire really go on it, Mine has 24x11x10 on the back and 22x8x10 on the front and I need new tire but I don't think are the right size. Also I can't find the model number listed but it looks like a 250 quadrunner 2wd and I think it is a 1987 maybe, can anyone help me, also I it has a rich running sound and I put a carb diap in it and cleaned the carb. is there a jet needing replaced?
    • By skgw1
      Feul pump went out. Replaced. At times quad cuts out like its not getting gas. Saw article on new pump needs to be calibrated. Told how to go into a service mode. Does not tell how to calibrate after going into mode. Can anyone shed light on this procedure.
    • By katasha2
      I took apart the carburator to clean out and I can't remember exactly where the springs that are inside the float are supposed to go I've tried to look up schematics but I think I am missing a spring maybe need helpt:confused::confused:
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...