Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

izzydum1

4x4 400 2005 model- wont start

Recommended Posts

Any ideas on what would make a coil not fire? She was running fine, then began slow start. Now wont start at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By LMI
      Was using the quad the other day to shuttle wood from my pickup to my wood pile.  When the job was done I turned off the Quad and heard a bit of a racket from the front end.  When I got down underneath the sound seemed to be coming from the fan housing.  fan was moving in spurts and not quickly... much like a computer case fan that's had it's day.  What I know.
      Temp sensor is ok, as the fan tries to activate fan is getting some voltage as it is attempting to spin.  When I first bought it used I tested the fan direct to battery and it was fine. The fan was working ok even not direct wired as I went on a couple of rides and when stopped and idling the fan did run Seems to be free spinning with my finger read up in the manual and they require me to drop the rad.  now I'm not opposed to that as the rad has some damaged areas I want to try and straighten out.  But if I can get the fan working without, I can leave the rad as it is until next year.
      Fan assembly is about 300 bills, any work arounds or alternatives?  I even thought large computer case brushless fan.  smaller ones are about $7 larger ones better quality probably far below the 300.  They run standard 12v DC.
      Anything I should be doing before dropping the rad... other than check for obstructions even though it seems to spin, and trying to hardwire it to the battery again for a test to see if it acts the same?
    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      The Hop-Up: You may be saying to yourself, “that’s a chick bike,” and you’re right. But honestly, it’s so much more than that. It’s one badass bike. http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1587044,00.html
    • By gregj49
      Blows out black smoke when you rev it up how do you adjust the carb?
    • By Suzuki24
      I have an 04 ltz and it started sputtering a little bit while going down the road and I was low on gas so I just figured that's what it was. But now I can't get it to start I completely cleaned the carberator put a new spark plug and coil pack in it and all it does is turn over. It has compression it's getting fuel and it is sparking but all it does is turn over any idea what it is??
    • By Ironfist104
      My wolverine has a new carb kit, new battery cranks over and over take it to the point of killing the battery to start sometime.... but it I give a tug on the start rope while I'm cranking it with the starter it fires right up.... any advice?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×