Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Jers

Suzuki 250 quadrunner 2wd 1987?

Recommended Posts

I need to know what I have and what tire really go on it, Mine has 24x11x10 on the back and 22x8x10 on the front and I need new tire but I don't think are the right size. Also I can't find the model number listed but it looks like a 250 quadrunner 2wd and I think it is a 1987 maybe, can anyone help me, also I it has a rich running sound and I put a carb diap in it and cleaned the carb. is there a jet needing replaced?

Share this post


Link to post
Share on other sites


On 8/26/2016 at 10:28 PM, Jers said:

I need to know what I have and what tire really go on it, Mine has 24x11x10 on the back and 22x8x10 on the front and I need new tire but I don't think are the right size. Also I can't find the model number listed but it looks like a 250 quadrunner 2wd and I think it is a 1987 maybe, can anyone help me, also I it has a rich running sound and I put a carb diap in it and cleaned the carb. is there a jet needing replaced?

Looks like there were no replies. Were you able to get the right tire size? Did you get your quad running better?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 88 quadrunner 4x4. The vin is located on the left rear down pipe. It's a welded on tag and pretty obvious once I got down there and looked. Found all my info online. Not sure if yours is the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By pablo Blake
      Its in pretty rough shape and its gonna be my first atv, I worked on bikes before but nothing to do with quads. Anyways the quad has some problems and im tryna figure out what to focus on first. So the U joints i think are shot. The bike starts first try every time ussually have to give it a lil gas with the throttle and revs right up, idles fine but its running REALLY rich 3 starts and my brand new plug was pitch black

      Bike is L model

      video-1577465068.mp4

      Its using the original mikuni carb but im not the best at fixing the carbs and wondering if there is anywhere online that would be able to either walk me through it or help me with it i didnt see a air mixture screw so it seems like im gonna half to open it up and adjust like the float and a couple other things
    • By Jeremy Morris
      If you're getting that pesky leaky seal on the pinion of your front differential and the pinion has allot of play, polaris won't sell the bushing needed to repair it properly without having to shell out big bucks for the complete ring and pinion kit. 
      I have a kit with an upgraded bushing, Japanese made bearing and USmade seal
      50 shipped in the US and 55 to Canada

    • By bradleyheathhays
      Damn, it took 30 years of driving to cause my first accident, and on Friday the damn 13th. Did a low speed rear end into the back of a lifted truck and got into it's trailer receiver. The only place it made contact with was at the very front center of the hood close to where it latches. Unfortunately the impact was enough that there's a longitudinal hump in the middle of the hood now, bowed 6 inches on each side above the quarter panels, which weren't involved at all thank God. Both my headlights are cracked at the top, but not because they got hit; I think it was because the hood and it's latch was pushed back during the collision possibly deforming the support structure, causing the to separate. The hood is lifted up about 3 inches above each headlight and when looking in at the support material just behind each headlight, one side shows cracks and the other cracks and about a 1/2 gap in the material. Can't tell but it may resemble fiberglass, not really sure? My best guess is that the whole front bumper is gonna have to come off and that entire front support piece be replaced. Any advice on how hard this can be? I do a lot of my own work but I really don't want to be getting into this especially with the weather getting so bad now.


      When I go junkyard shopping for parts, what year Tauruses are compatible with my '02?
    • By wendi loden
      I replaced the fuel pump filter and it ran great for a week or so. Then while driving across the yard in 3rd gear it shut off and hasn't started since. It has fire and its getting fuel, all fuses are good, battery fully charged. The fuel pump relay seems to be warmer than it should be when spinning it over. Any help is appreciated!
    • By Mike Johnson
      Hello again guys ,. I have a Quadmaster that has a very bad lean to my passenger side wheel. I replaced the a arm bushings with no change in the lean,  I see no bent parts and no adjustments available. It's always been there since I got it but became really noticeable when I put the lift kit on it. I'm going to add a picture of the problem if allowed.

  • Similar Tagged Content

    • By Kyboy
      Iam looking for help seperating the rear brake drum and the cover. Any suggestions would be greatly appreciate
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
    • By Beb1041
      Looking for a download of a manual
    • By evlsnke
      loud clicking, snapping noise under load when accelerating.
    • By Steve1266
      I went out to ride my quad today. When I started it up it ran for a minute, then died. Since then it will turn over but won't start. I've check the spark plug and get great fire. I have had this quad for about 6 months, and very new to breaking it down. But need help. Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...