Quantcast
Jump to content


2002 yamaha warrior 350 has no spark


Recommended Posts

I am at a lose.i rebuilt the motor last year and while idling the timing chain broke.i finally got back to workibg on it and put a new battery and spark plug in but wont start.it turn over,has lights.the only things i took off this time were gas tank,fron fender and the normal items to get. Jug off.

ANY help be greaton this quad

2002 yamaha warrior 350

Link to comment
Share on other sites

I am at a lose.i rebuilt the motor last year and while idling the timing chain broke.i finally got back to workibg on it and put a new battery and spark plug in but wont start.it turn over,has lights.the only things i took off this time were gas tank,fron fender and the normal items to get. Jug off.

ANY help be greaton this quad

2002 yamaha warrior 350

FB_IMG_1518292506474.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Admin changed the title to 2002 yamaha warrior 350 has no spark

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By HoldenBoy
      Hi all,
      Looking for some help on a starter/bendix issue. Can Am outlander 450 2017. While cranking to start, the starter spins and engages into the ring gear. After a few seconds the bendix retracts while still spinning and there is no damaged teeth on the drive pulley.
    • By Mhatayas
      My uncle bought a Baja 250, 2006. Knew there was no spark since the get go. He don't know anything about quads so is getting me to help him try to get it running...
       
      battery is bad so I connected battery charger to it to crank it over , cranks over well , but no spark .... 
      Lights and everything work fine , but with each crank over using the e start switch , the display reads 999 888 777 666 ... Right down to 000 and repeats itself . 
       
      He managed to get a parts bike , I changed over the CDI and the coil and the stator from the parts bike and there was another black box by the voltage regulator I changed over ... I used my multimeter to confirm as much as I could works , it's hard without knowing which wires are which , and I cannot find any diagrams online for this bike ? 
       
      Do you think it could be the Killswitch? There's so many wires coming from there I don't know where to start . Also I should mention it appears the fan on the front of the bike has been taken off (the wires have been cut too ) 
       
      If this bike sparked it would run . The previous owner said he parked it one day and it just wouldn't start after.
    • By McG75
      Sorry I suck at these forums so if you see this submitted under update status, my bad. Anyhow this is a new shock for a 96 Yamaha Kodiak 400 4x4 it fits my 96 Yamaha Timberwolf 250 4x4 perfectly. Little narrower are the bottom than the original but everything else is perfect. I extended it to almost a half in from full extension because I’m pushing 350 pounds.  It rides and hold me well. So if any of y'allRace driven shock. have been looking for one and didn’t want to do the research here it is. 





    • By Clydaho
      2022 Sector 550, 414 miles on it and the gas gauge reads empty.  I topped off the gas and it didn't change.
      There is no fuse that I could find.  No access at the gauge cluster.
      Wiring on the top of the tank looks good, properly connected.
      Could the sending unit in the tank be stuck or broken?
      Has anybody removed the tank lid?  Any tricks?  
      Any other ideas?
      Thanks for any help,
      Clyde
    • By ethie
      Hi All
      I have a 2012 Coleman 500 Outfitter that keeps fouling out the plug within 10-15 minutes 
      not sure where to start
×
×
  • Create New...