Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Mario760

04 Yamaha raptor 350 electrical help needed

Recommended Posts

Need help my friend brought me his raptor to fix because it wouldn't start so I cleaned the carb and all was well till last night when I tried to start it again and there's no power and by power I mean lights don't turn on also won't turn over neutral light won't turn on either I checked the fuse and that's good and everything is plugged in battery is charged and I need help I cant find the cdi wiring diagram anywhere to test each cable so any help will be appreciated thank you!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


I checked and I even tested with multimeter and its got 12v I tried turning the lights on and I'm not getting nothing no voltage also no voltage to the push start

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By raybob
      I have it all but can find where the vacuum line on the carb goes its a 2000 suzuki 500 quadmaster I know where the two vent lines go but not the bigger vacuum line goes it has vacuum on this line. need help. Ray
       
    • By raybob
      replacing carb,, the bigger line on right side top of carb does it just vent to the air,, cant find where to hook it up to also I want to check the oil and gear oil I checked the oil in motor and the rear end my question is looks like allen plug on left side of motor if you are setting on the 4 wheller, ps it hs a oli leak any help would be great. Ray in kentucky
    • By Dana Hudson
      Hey everyone, hoping to get some help here... my kids 03 KTF 50 Quad has always ran great... they were riding it a couple of hours a few days ago and it died a couple of times (not normal) but started right back up. A few days later my 5 year old wanted to take it for a spin so I started it (2 pulls) and he took off.. he made it a couple hundred yards and it died and we havnt been able to start it since. I have new gas, good spark and 120 psi compression.. it will not start with starter fluid in the intake or even in the cylinder.. the fuel bowl has fuel at the carb... what am I missing? It’s driving me crazy!!
    • By cavry
      I installed a new China made carb months ago. So far all is well.  This carb has a heater, while the original did notI never considered hooking it up.  Here in far N. Ga,  0 deg. is about the coldest it normally gets in a bad winter. Should I bother hooking the heater up and will it need a sensor or just an off/on toggle switch? Totally new subject to me.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...