Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

mav0016

2018 Argo Xplorer oil filter

Recommended Posts

Hey does anyone here know where I can find another brand oil filter for the stock argo filter? Being so new its hard to find anything. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


1 hour ago, mav0016 said:

Hey does anyone here know where I can find another brand oil filter for the stock argo filter? Being so new its hard to find anything. Thanks

Do you have the OEM number on the filter that is on it now? is it by chance 12 050 01 or 49065-2071? I took a quick look where I would normally look, but its not an easy lookup. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you see the oil filter on your atv and see if there are any numbers on it? Unfortunately that number doesn't cross to anything or come up online. That may be their part number but they may be using an already manufactured filter or engine from another manufacturer. The trick will be to cross it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By MarkinAR
      What is the opinion on carb kits? What's one of the better brands of aftermarket? OEM is always preferred but not practical, chinese cheapie is never a good option. 
      Thoughts ?
    • By Aaron Ruiz
      Hey I'm new to the Forum but I just wanted to talk about my Scrambler I just picked up and when I first picked it up I thought it was okay but after I got home and everything I noticed it's very hard to shift into drive neutral reverse it is possible to shift into those gears but it's very stiff like and it takes a lot for it to actually engage to move forward. In Drive when I press on the gas it takes a while for it to actually start moving in the RPMs go up before it starts moving I inspected the belt it looks fine to me I checked the transmission fluid and it was low so I put some. I just hope transmission is not out just curious if you guys have any ideas
    • By Kevin Vlogs
      Hey Guys,
      I'm pretty new to ATV's and never owned a Polaris before. Lately I have noticed that it is very hard to shift from Park to any other gear. Is there an adjustment, or is that just the way they are?
    • By gpenberthy
      My ranger crew 700 is hard to shift and gets locked into forward. When trying to shift into reverse we have to shut engine off. Shift then restart. Checked linkage and gears are fine. The RPMs arent really that high but did notice a little improvement when we lowered it. Did notice the throttle cable looks damaged. Could this be the issue? 
       
    • By Seymore
      I made my intro about a QuadRunner I was working on and found a multitude of problems. Most I fixed, but I'm thinking that I'll be making more trips to see the 90' LT-250/4WD. Age and needing regular attention is the reason. The owner, NOT being mechanically inclined, adds into the equation.
      So, I deliver it and was offered, as payment, a 95' LT-250/4WD, with paper. It didn't run and had been sitting outside for last 12+ months. It was (basically) all there. This happened Saturday and this "Barn Find" came home to live out it's final years (I suspect).

       
      Today I finally found time to look at her. Not a pretty sight. Rough life, many hrs....... MANY! Only 2399mi, but the speedo is disco'd. I just want to know if this will be worth pursuing. First things first, a really good cleaning. I hate working on dirty vehicles.

      The battery actually took and held a charge! The carb was pulled, cleaned and the tank drained. Found a broken orange wire, dangling loose, near the carb. It was hot when the key was on and ended up connecting to a 10A fuse block. Well, I wonder why it didn't run???? Hmmmmmmmmmmmmm! 
      Carb back on, fresh non-eth fuel, had to remove the air filter for this test (needs replacement), sprayed a little ether..... hit the starter, fired and died. Third time's a charm, she runs. I'll be going thru things as I can and questions will follow, in this thread.
       
      WOOHOO!!!
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...