Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

David Land

King Quad 700 not getting fuel pressure

Recommended Posts



Put the pressure gauge on it the King Quad, and initially it was reading right at 30 psi.  Then bled some of the fuel off, and it went to about 43 psi, and after a few minutes was running like it should.  Then I discovered that I have a broken left rear CV :(  But it's running :) so I have to figure out who sells the best CV's for it.  I am going to replace both, just to be safe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Billy Aldrich
      2001 Honda foreman 450s manual shift. i can shift through the gears when the ATV is off, but when I turn it on, I can shift into first, but I cannot shift to second or even back to neutral. Same with reverse. I can get it into reverse but cannot shift out. If i turn it off it will shift back fine, any idea? I just bought this and fear I got screwed over. 
    • By Steven Urban
      First time using this forum.  Owned a Kawasaki dirt bike once, had no issues.  But I picked up this 4 wheeler at an auction.  They stated it ran, but only needed a battery.  Well I do not believe that was all true.

      Some pictures are attached.  Not sure why, but the whole air filter stuff was removed.  They had some small thing inserted as a make shift air filter.

      I purchased a battery to try this all out.  Waiting to return it and get the proper size, as it was too big for the battery box.  But here is my issue I had while the battery was connected.

      1 - The lights on the steering column did not come on.  Not sure if they work or not.

      2 - The starter solenoid seems to be bad.  I have a new one on order. 

      3 - In the pick, there is another rusted part.  Not sure what that part is or what it is used for.

      4 - What is the 12v rectifier?  square bodied part.

      So when I hooked the battery up.  Pushing the start button did nothing.  Pulling the cord to try and pull start, it turned, but would never fire.  I have put in a new spark plug as well, it looked worn out.  With electric start, I crossed over the posts on the start solenoid, it turned over, but would never fire and start.

      I have read a few other threads and it stated something about needed the neutral light on.  SOmething about a kill switch.

      Any help would be appreciated.



    • By Rigo Mena
      I have a Kawasaki bayou 220 that won’t start I don’t know if it has something to do with the electrical wires but when I put the screwdriver on both bolts of the relay it wants to crank but can’t and there’s a missing piece I think it’s another relay that has 6 wires going into it
    • By Rich1028
      Leota Quad Trails
      4-5-20
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...