Quantcast
Jump to content

2007 Suzuki King Quad 700 Stalls When Fan Turns On


Recommended Posts

  • Ajmboy changed the title to 2007 Suzuki King Quad 700 will stall when the fan turns on
  • Ajmboy changed the title to 2007 Suzuki King Quad 700 Stalls When Fan Turns On
  • 1 month later...

While I have an 05, it does the same thing.  About a year ago, I had the top end rebuilt, but that has not stopped it from continuing to do the same thing.  I would love to hear someone offer an answer to this.  I only have about 170 hours on mine, as I don't use it to fun ride, but to work.  We can hope someone has an answer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By semicolon
      Hi, I am having issues with my TRX350D fuel pump.  It suddenly stopped running so I have replaced all the fuses and cleaned all the terminals.  I have fitted a new pump, fuel cut-off relay and rectifier.  Still nothing!!  The pump runs when attached to a battery.  The engine will start on the choke and the filter fills with fuel but it will  not rev and dies when the choke is closed. I have power to the relay but nothing at the pump black/white wire when cranking the engine.  Any ideas where to go from here would be very much appreciated!!
       
    • By hardcastle
      My friends KQ 300 starts fine and runs, as soon as you put it in gear and try to accelerate its bucks and farts like crazy, not moving... I cleaned carb and it worked good for 1 day... now back to same problem.... could it be such as a bent valve????
    • By Charlesbrown
      I’m looking for a top end kit for a Yamaha. I would like to see how well the engine runs before spending $6-$7 hundred on oem. Niche has complete kits from $1-$2 hundred.  Anyone have experience with Niche or similar Chinese companies? 
    • By Tuzz
      Bucking started about a month ago and works ok after 1/2 hour warmup.  Today while working on it i discovered that if i put the ignition switch in LIGHT position it runs fine right from the start.
      I'm stumped!  Any idea why this could be?  

    • By HSTAR
      Hey I have a 1997 big bear 350 4x4
      I replaced the shifter shaft and the shift arm linkage and the rod when I installed them all I was unaware that you had to line the dot on the shifter shaft with the gap on the linkage arm gap put it all back  together and rode it I can't get it to shift in the right gears  I can move the shift cam by hand and goes in different gears but with the shifter shaft in it riding I can't put it in R or N 
      Anyone know how to line up the shifter shaft and the shift cam s
       
×
×
  • Create New...