Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

DODGEMAN

2003 Polaris Predator 90 - No Spark

Recommended Posts

Need help with either a manual or sugestions for a no spark problem on my sons 2003 polaris 90 cc predator and suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites


i have a parts manual for that bike, but the service manual is for the scrambler and sportsman. you might have a bad stator or pick up coil. i think you can get a pick up coil separate from the stator. if you know someone who has a quad like this, try and switch out the cdi unit to make sure that isn't the problem too.

2003 Predator - Parts Manual.pdf

2001 Polaris 90cc Service Manual.pdf

2003 Predator - Parts Manual.pdf

2001 Polaris 90cc Service Manual.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • By Tom Jefferson
      New to ATVs, just got 400 Sportsman 4x4, installed new piston and rings, runs great! A few questions. On the "dash" there are warning lights but none work and there are no lables on them. Also there's a couple of switches that I don't know what they are. One is on the headlight cover to the left, a rocker switch, not labeled. Another on left grip labled "override". Can someone tell me what these all do? I would like to find an owner's manual for the ATV but can't seem to locate one. I have the service manual, but no owners or operator manual.


    • By Jay72
      i have a 96 polaris explorer and it's ran great for years. This spring I pulled it out and now I can't get it to crank over. It gets fuel and a spark but it won't turnover. I've tried a new battery, and a lot of other things. At one time it backfired but other then that it won't start. Any ideas ?
    • By StolenATV
      Stolen out of the drive way of Morgan Co. GA residents. Key was in in it and had a yellow keychains on it.
      The post Stolen Polaris Sportsman Twin EFI ATV appeared first on Stolen 911.
      View the full article
    • By STEP MONSTER
      as soon as key is turned on 30 amp fuse blows. replaced battery & starter relay. no luck.
    • By tomlad
      hi all first post  just found forum and the manuals / wiring diagram BIG THANK YOU
      im struggling to find the vin number on my frame? I m told left side of frame , lower, nr. in front of the gear pedal ?? haven't found it yet , is it numbers stamped on the frame or a commission plate ??
      main prob. no spark no power to coil , off to study the wiring info I've just found
      thanks again. tom
  • Similar Tagged Content

    • By Chayse Hill
      I have a 2003 LTZ 400 that i bought a few days ago. The quad was running fine until last night. I let my brother ride it down the street and back and i didnt notice anything etong with bike. Then my neighbors friend came over and said "can i ride it?" I said "sure" so he ripped it down the road all fine and when he got back it died right in front of us. My brother said it was dieing on him also. He also said that he wasnt using the clutch to shift. I told him he was an idiot. Im throwing that in there incase that caused a problem as well. But today i go to check it to make sure its getting fuel which it is and replaced the spark plug incase it wasnt getting spark but it is. So i started it and it was having a problem starting then i got started and was reving at idle high. So i took it around the block and it died on me a little bit down, so i try to restart it and it started so i kicked it into 1st and it kinda launched on me and started going with the clutch all the way in. Then it died right after and wasnt running right during that process and was idleing all over the place and just died and now i cant get it started it again. Before it would start without the choke or priming it. It would start real quick now i cant figure if it needs to be rejetted or something else. Air filter looks clean also. But any help would be gratelly appreciated!
    • By Gadget44
      got it running new cdi coil and stator will idle good but when u give it throttle it will take off but then will bog down but if you put it on jack stand in the rear it will rev up good with the tires spinning only bogs under load have removed carb and cleaned did find that the pilot jet was clogged and cleaned it main jet is clear and open any ideas
    • By Barrysquad
      Somehow I lost all of my spark on my 350Big Bear, its a 1990. It ran well for maybe 3 days! Thought it was the carb. Cleaned it 4 times. It was losing power at midrange. Got worse and worse. Finally nothing!
      Are these good coils? I was thinking I could swap?
      2002 Honda-200cc: primary 0.4(ohm-200) secondary 9.0(ohm20k)
      1990 Yamaha-350cc: primary 0.8 secondary 11.0
    • By davidwestfall
      looking for direct shift shifting lever that properly fits my 2003 Yamaha warrior 350 and fits my foot the same as a stock 2003 Yamaha warrior 350 shifting lever fits my foot
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×