Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

blasterman

1997 Yamaha Blaster 200 - Wont Stay Running

Recommended Posts

i have a 1997 200 blaster was riding it and it acted like it was runing out of gas and quit wont start by kick but if u pull it be hind a car it will start and run as long as u keep moving but u stop it dies some 1 please help

Share this post


Link to post
Share on other sites


i cleaned the carb and all its got good compression the only way i can get it to start is to pull it off and when it starts if i let its rpm get low it dies it ran fine four about 2 hours then just quit like it wasnt getting any gas so i cleand the carb and it still wont do nuthing got good comprission and the reeds look good

Share this post


Link to post
Share on other sites


may be the cdi, mine did that..spark was there, but at the wrong time...hows the tors system?, or did you remove it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea i removed the tors and i went out the to try to start it and it locked up so im gonna have the top and bottom end rebuilt how much do u guys think itll cost

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Anthony Marceau
      Hi everyone! I have a 1986 yamaha moto4 200 that's been sitting for a while! Cleaned the carb, replaced engine oil, put fresh gas in it. Got it running and went for a ride! It was running great just a little backfire once in a while! I barely made it home on the way back and now the bike won't run at all since then! It will start if I give a little bit of throttle but dies instantly as soon as I let go off the throttle! And even if I try to rev it up it'll sound like its not getting enough gas.. it revs up a couple hundred rpm's and backfires through the carb.. it almost sounds as if I was trying to take off from zero in 5th gear! Nothing is seized though! I dissasembled the head and the piston and cylinder are fine! Rebuilt the carb, replaced the ignition source coil.. I don't know what to do anymore.. compression test shows 90 psi Specs are 128 psi but i'm not sure if I trust my compression tester.. any ideas? Thanks!!
    • By bradleyheathhays
      I'm trying to put together a 3 night (Mon-Thurs) little get away and need some help finding a good location. Here's what I'm looking for...
      1) 2 days worth of easy mostly non-technical ATV trail riding (w/ passenger) with good look outs.
      2) Nearby camping with facilities that's not too crowded.
      3) Rental cabins close to the trail head.
      The first ATV park I know of is Black Mountain in Evarts KY. Lots of trails but I suspect they may lean more toward the technical side. Not sure about the cabin or camping situations in the area.
      The second is Ride Royal Blue just off I75 in Pioneer, TN. Good easy trails and cabins, but the camping situations I'm not too sure about.
      So...can anybody tell me about more locations w/in say 200 miles of Lex, KY that might be toward what I'm looking for?
  • Similar Topics

    • By Abbeypalm
      While cruising, my 2011 750 king quad suddenly shut down. As it happened, red lights on the display flashed. Any ideas? My head lights suddenly stopped working about a week ago, if that helps. I have no power at all. Thanks 
    • By Stephanie Webb
      I have a 2000 500 quadmaster lta an just rebuild the gear box an my high gear is like nuetral will not move but all other gears move nothing looks broke just need some help cant figure out what gear that would be or if it could be the shifter fork 
    • By Susan Makowski-DeGraw
      My quad runs,  it starts up runs for about 10 minutes and then it dies if you let it sit for 10 minutes it’ll start back up ride for another 10 minutes and then die again, trying to figure out why it keeps stalling
       
       
    • By NoahJakavi
      Hello i have a linhai 300 of the 2004+- era. I had a cluch problem so we changed it. After changing it has a hard time to start going. When you pop it into gear and press the gas it barely drives but when it starts going about 20km/h it start driving well the acceleration is normal and everything do you have any idea of what could be the problem
    • By matw
      At a loss...
      Runs/starts great when jumped across solenoid. Solenoid has been replaced. Battery has been tested and is good. Doesnt start with start button but starter will engage when machine is running if button is pushed. Machine also is not charging.  Regulator has been replaced. Stator has been tested and passes all 3 phases voltage and open to ground all 3 phases.  Lights work great with machine running and battery disconnected. Starter solenoid relay has been replaced.
      Any help or suggestion much appreciated. I do not have a wiring diagram or manual which i probably should try and get.
      Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...